[]

pes 2010'da rabona ile gol atmak

rabona.. bildiğimiz üzere sol ayağı sağ ayağın arkasından geçirmek suretiyle topa vurmak. dün arkadaşla maç yaparken bana attığı şutların birçoğunu bu hareketle yaptığını görüp kıskandım. sordum söylemedi tuşlarını tabi ki. video filan buldum hareketi anlatan ama o da pek işe yaramadı, hd meyç di kar etmedi, göremedim tuşları bir türlü. güzelce, metin halinde hareketi anlatabilecek pes canavarı arıyorum. bunun yanında genelde özel hareketleri kullanmadan ve hıza dayalı olarak oynayan birisiyim oyunu. sizin bildiğiniz ve paylaşmak istediğiniz farklı hareket kombinasyonları varsa şayet lütfen söylemekten çekinmeyin. ben bir tek kendini yere atmayı öğrendim, o da pek işime yaramıyor zaten.
teşekkürler.



 
pes 2010 hic oynamadim ama eskilerinde soyle yapiliyordu. bi tane topcu aliyorsun mesela messi. bu adamin sag ayak kabiliyetini siffira# sag ayak isabetini sifira indiriyorsun. sonra macta kaleye sol taraftan yaklasip (mumkunse dik aci ile) suta bastigin zaman adam sag ayagi ile vurdugunda acayip dingil bir vurus yapacagi icin sol ayagi ile vurup rrabona yapmayi tercih ediyor, eskilerinde belli bir tusu yoktu oyuncu bu sekilde yapardi. ama tabi her zaman boyle vurmazdi


  • soujiro  (10.07.10 20:12:09) 
Bu biraz da oyuncunun stili ile alakalı. Klasiklerde Maradonayka çok gol ya da asist yapmsligim vardı bu sekilde. Ozllikle bir tuş kombinasyonu yok. Oyundaki topçu şut çekeceği zaman ters ayaktaysa kullanmadığı ayağı yani, otomatik olarak bunu yapıyor, ekstradan birşeye basmıyorsun. Arkadasın da o yüzden cevap vermemiş.


  • beni boyle sev seveceksen  (10.07.10 20:57:57) 
www.youtube.com videoyu izlersek hareketin tuşla yapılabildiğini görürüz. ancak ben göremiyorum, seçemiyorum. :)


  • jack of hearts  (10.07.10 21:04:58) 
kaleye paralel giderken gittiğin yönün tersine basıp şut atarsan rabona yapar, ama her adam yapmıyor sanırım.


  • eemmrree  (11.07.10 11:46:43) 
messi ile kaleye çapraz paralel git ama sol ayakla rabona yapacak şekilde gidersen rabona yapar.

edit:ben sadece messi ile yapabiliyorum başka hiçbirr adamda görmedim ama illaki yapan vardır.
  • mahsunkul  (11.07.10 18:21:24 ~ 21:33:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.