[]

schengen visa randevu alınmıyor

merhaba,
macaristan vizesine randevu arıyorum ama 1 aydır aracı kurumun sitesinde boşluk yok. temmuz sonu gibi gitmem gerek, sistemde boş randevu görünmemesi normal mi?

5-10 ay sonrası için de yok bu arada.

vize almak niye bu kadar zor ya :( gezegende bir yere gitmek için geçmek gereken engellere bak...

 
ilave 75euro vermeyi gözden çıkarırsanız ekspress için mail atabilirsiniz. onun haricinde her sabah kontrol etmekte fayda var randevuları yine ama artık çok zor.

başvuru kısmı hallolunca vize 1 haftada geliyor genellikle. umarım halledebilirsiniz.
  • a darkness coming  (11.06.24 09:02:27) 
Maalesef ben de bulamiyorum, 2-3 gun once gece 11-12 gibi acilmis italya icin. Hemen doluyor. Portekiz, italya, macaristan cogu dolu...


  • Feriyaanim  (11.06.24 09:27:56) 
Randevu bulamıyorsunuz çünkü aracı firmalar acentelere randevuları satıyorlar. Acentelere gidip sakalını verirseniz bulursunuz.


  • mirty  (11.06.24 09:49:26) 
Ben de mirty gibi dusunuyorum. Bosa kurek cekiyoruz.


  • Kittie  (11.06.24 10:21:19) 
Isin garip tarafi acenteler de hic randevu yok diyip geri ceviriyorlar direkt. Galiba bir de acentelerin "hatirli musterileri" cikiyor onumuze.


  • Kittie  (11.06.24 10:22:11) 
Son yıllarda sosyal medyada ''yurtdışı'' ve avrupa güzellemesi yapıldı bu yüzden ipini koparan AB ülkelerine gitmeye çalışıyor. Bu eğilimde Türkiye'nin son yıllarda yükselen refah seviyesininde payı var. Randevulardaki doluluk ve talep bu yüzden olsa gerek.


Malum bizim halkımızda bireysellik yok popülizme göre veya sağdan soldan ne görürse veya duyarsa onu taklit ederek yığınsal olarak hareket eder ve çoğunluk kendi için değil sosyal medya hesabında başkalarına fotograf paylaşmak için bu ülkeleri tercih ediyor Türklerin çouğnlukla gittikleri yerler Paris, Roma, Madrid Atina ve Yunan adaları. Oysa vizesiz olarak çok daha güzel ve hatta ucuz ülkeler var. Bu kadar çileye gerek yok.
  • doharkoman  (11.06.24 12:00:20) 
artan refah seviyesi mi?

bi de "sagdan soldan ne gorurse ozenen" ile bitirmis.

hem hukumeti oveyim hem de karsi kesime satasayim. tipik bir akcomar yorumu.

cevap: denemeye devam. ben de karamsarliga dusmustum. sonra bir gun randevu yakaladim.
  • buenosdias  (11.06.24 12:18:25 ~ 12:19:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.