[]

Şu tipte bir kulak içi bluetooth kulaklık var mı?

Kulak deliğinin içine bir silikon girmemeli.
Dış tarafında, aşağı doğru bir çıkıntısı olmamalı.
Üst kıkırdağa tutunan bir çıkıntısı kesinlikle olsun.

Yani tip olarak kablolusunu buldum, bunun kablosuzu olsa tam uyacak aslında.

shop.davids.se

Veya şunun, kulak deliğinin içine girmeyen tipte bir modeli olsa aradığım o işte:

www.samsung.com

bende galaxy buds 2 var, kulağımdan düşüyor. ve kulak deliğime giren kısım beni rahatsız ediyor.

daha önce galaxy buds plus vardı. O kulağımdan düşmüyordu çünkü dediğim gibi bir çıkıntısı var. fakat o da kulak deliğime girdiği için rahatsız ediyordu.

bunlardan önce kablolu marshall minor 1 vardı ve mükemmel bir aletti benim için.

bkz: en.audiofanzine.com

sonra urbanears da aynı kasadan çıkardı onu da yukarıda attım.

fakat bir allahın kulu firma da şu tasarımda bir bluetooth kulaklık çıkarmadı mı arkadaş ya!

aslında marshall minor 2 aradığım kriterlere uyuyor ama onun da boyundan geçen kablosu var. keşke minor 3 ü airpods gibi yapacaklarına aynı şekilde kablosuzunu yapsalardı. bunun kulak deliğine girmeye yeltendiği tasarım da okey benim için. yeter ki o yuvarlak silikon benden uzak dursun hem basınç yapıyor hem kaşındırıyor.

edit: huawei free buds önermeyin lütfen kask takıyorum o ofsaytta kalıyor.

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.