[]

Kırık ayak ile yemek

bugün otobüsten inerken ayağımı burktum. Hafif bir kırık var diye doktor da alçıya aldı. Şansa yarın akşam için de arkadaşlarla yemek yiyecektik. Ben rahat giderim ama abuk mu olur alçıda ayak ile yemeğe katılmak ? Zaten restoran eve çok yakın




 
Ayağımız alçıda diye eve mi kapanalım hocam..


  • jülsezar  (07.05.24 00:46:38) 
Bişiy olmaz


  • anon1m  (07.05.24 00:52:48) 
İlk defa kırık ile tanışınca ne yapacağımı bilemedim. Sağolun var olun


  • kondansator  (07.05.24 01:11:21) 
sıkıntı yok. ekstra muhabbetini yaparsınız


  • paintov  (07.05.24 01:11:52) 
Yok ya bişey olmaz. Ben öyle kırığı çıkığı olan görünce hatta geçmiş olsun bile diyorum göz göze gelirsek :)


  • numlock  (07.05.24 03:07:09) 
gittiğinde yanına keçeli kalem götür arkadaşlarına alçıya bişeyler yazdırır/imzalatırsın. güzel bir anı kalır


  • wendyangelamoiradarling  (07.05.24 09:13:24) 
Abuk olmaz da sağlıklı olmaz.
Yıllar önce benim ayağımı alçıya aldıklarında doktor "şu kadar süre fazla hareket etme, üstüne sakın ağırlık verme" gibi şeyler söylemişti. Sizde de durumun farklı olduğunu sanmıyorum.
Daha bir gün önce kırılmış ayakla yemeğe gitmezdim ben. Daha 60-70 yıl kullanacaksınız o ayağı.
Kırıldıktan bir hafta sonra gidecek olsanız bu kadar garip gelmezdi bana.
  • michael_knight  (07.05.24 10:51:24) 
1. bence de sağlıklı olmaz. uzanıp dinlenmek faydalı, otururken falan ayağınız şişebilir, kaşınabilir çok fena vs.
2. psiko-motor anlamında alışık olmadığınız için kayıp düşebilirsiniz, sendeleyebilirsiniz, tutunayım derken sendeleybilirsiniz vs.
3. koltuk değneği, sandalye vs. kullanırken veya birileri ekstradan koluma girse, bundan hoşlanmıyorum. subjektif nokta olarak belirteyim.
4. yani bir yemek ne tür bir öneme sahip olabilir ki en fazla; ben olsam gitmezdim. arkadaşlarınız da anlayışla karşılarlar bence.
  • anlatamıyorum  (07.05.24 21:15:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.