[]

Bu pantolon 50 yaşında 60 kilo bi kadına olur mu?

ty.gl

Arkadaşlar bu pantolon çok genç işi değil mi? Binde sanırım düşük bel. 50 yaşında bi ablamız bu pantolonu beğendi, ben de senin yaşına gitmez 20 yaşındakiler giyiyo dedim.

Ama ablamız çok öyle kilolu filan değil, yaşına göre fit. Tarz olarak da kot tişört filan giyen genç görünen biri. Olur mu sizce?

 
Dümdüz eşofman gibi pantolon olmayacak bir şey yok ki bunda, yırtık jeans ya da skinny deri pantolon değil normal bir pantolon genç işi değil bence.


  • titanic kemancısı  (06.05.24 23:34:09 ~ 23:34:35) 
olur çok da güzel rengi mengi. neden sabote ettiğinizi anlamadım


  • ala09  (06.05.24 23:42:09) 
Olur


  • kirmizipilotkalem  (06.05.24 23:59:42) 
olur

ablamıza üzüldüm bir özür dileyin bari 50 çok yaşlı da değil ki haha
  • king lizard  (07.05.24 01:28:20) 
dusuk bel degil bu.


  • hot potato  (07.05.24 06:20:37) 
Olur da fit olması ve biraz uzun boy lazım bence.


  • ferenc  (07.05.24 06:41:33) 
Yasla bir alakasi olmaz da boyle pantolonlar genelde fotograftaki gibi crop top seylerle hos duruyor. Belinin kalinligi sebebiyle tisortun altinda kalsa bir acayip gorunebiliyor, bluzu icine soksaniz esofmanimsi bir goruntu.

Ben almakta tereddut etsem bu sebeple olurdu, yas sebebiyle degil.
  • sopiro  (07.05.24 07:44:14) 
bence olmaz, bu ürünün hitap ettiği yaş aralığına uygun değil. ha giyen var doğru diyorsunuz kim ne isterse giysin orası da ayrı mesele, ben genel geçer cevap veriyorum.


  • delidiyorum  (07.05.24 08:43:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.