[]

Powerbank oneri

Powerbankten hic anlamam.
Yardimci olur musunuz? Direkt link de atabilirsiniz.
Neye dikkat etmeli? Neye bakmali? Markalari falan da bilmiyorum hic.

iphone 13 kullaniyorum.
Amacim;
* prizden sarj ettigim gibi hizlica doldursun.
* kablosuza gerek yok.
* telefonumu en az 2 kere doldursa yeterli.

Yardımcı olursaniz cok mutlu olurum, tesekkurler.

 
en az 2 kere doldurması için min 10.000mA bakmalısın, hızlı şarj için bu desteği sağlayan modellerden seçmelisin.

örn: www.mi.com
  • orpheus  (02.05.24 20:33:59) 
anker powercore slim 10000 mAh kullanıyorum, gayet memnunum.


  • sir gawain  (02.05.24 21:16:34 ~ 21:17:53) 
buyruuun.

www.amazon.com.tr
  • gabe h coud  (02.05.24 23:04:27) 
www.varta-ag.com

ilaveten telefonunuz max 20w hızlı şarj destekliyor, alacağınız powerbankin hızlı şarj desteği de bu civarda olmalı.
  • kesmekes laleler  (03.05.24 00:30:10) 
10bin ma kapasiteli bir şey lazım size. marka olarak da anker, mi, Philips, samsung... bunlardan birisi olabilir.


  • co2s2  (03.05.24 11:38:02) 
Powerbank'lerin reel kapasitesini üzerinde yazan mAh değerinin 2/3'ü gibi düşünmek lazım, 1/3 civarında kayıp oluyor.

10.000 mAh'lik bir powerbank alırsanız telefonu 2 kere ucu ucuna şarj eder ya da etmez. En az 2 kere doldursa yeterli demişsiniz, yani en az 2 kere mi doldursun yoksa 2 kere doldurması yeterli mi? En az 2 kere doldursun derseniz ilerleyen sürede powerbankin kapasite düşümü de dikkate alındığında bence 10.000 mAh üzeri bir ürün almanız daha iyi olacaktır. 2 kere doldursun yeterli derseniz 10.000 mAh bir ürün yeterli olacaktır.

Powerbank'te çok özellikli cihazlarla bence gerek yok, bilinen bir markanın giriş modeli gayet güzel iş görür. Anker, Samsung, Xiaomi (Xiaomi'nin Redmi gibi alt markalarında daha uygun fiyatlı alternatifler de çıkacaktır.), Baseus vs bakabilirsiniz.

Bence seçtiğiniz powerbankin Type C'den giriş ve çıkışının olmasına dikkat edin. Mevcut elektronik ürünleriniz neler bilmiyorum ama bundan sonra ne ürün alırsanız alın, Type C'den şarj olacağı için ileride de kullanabileceğiniz bir powerbankiniz olmuş olur.
  • 10551037  (03.05.24 13:20:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.