[]

Karşı cinsin fotoğrafları ön yargı oluşturur mu?

Özellikle erkekler için soruyorum. Tinder, okcupid ya da herhangi bir date uygulamasında birilerini beğenirken bikinili vs fotoğrafının olması sizin o kişiyi sağa kaydırmanızda rol oynuyor mu?
Ya da kadınlar erkeklerin kaslı çıplak fotoğrafları sizi etkiliyor mu?
Ben şahsen bikiniyle vs fotoğraf atan birisi varsa direkt sola gönderiyorum. Yani çoğu kişi ne var bikini denize gidiyosunuz görüyosunuz vs diyor ama bu tarz yerlerde ben biraz daha mahremiyetten yanayım. O sebeple bikinili ya da farklı şekilde açık saçık fotoğraf koyan birisi varsa beğenmiyorum hiç bir şekilde.

Siz ne düşünüyorsunuz?

 
İnsan elinde ne varsa onu ortaya koyuyor. Elinde başka hiçbir şey yoksa, olanı abartılı bir şekilde ortaya koyuyor diye düşünüyorum.
Ve elinde sadece o varsa da paylaşmaya ondan başlayacaktır.

  • Mirket  (02.05.24 19:40:04) 
Vücudu sergileyen kadını direk sola kaydırırım.


  • HellKeePer  (02.05.24 19:42:32) 
Sonuçta nikahıma almayacağım değil mi


  • anon1m  (02.05.24 19:47:38) 
Anon1m; yani herkesin arayışı farklı tabii ki bu platformlarda. Fakat çok fazla insanın ileriye dönük ilişkisi oluyor ondan dedim.


  • Boris  (02.05.24 19:50:00) 
Farklı libido ve ruh hallerinde giriyorum uygulamalara. Lewd-suggesting vs. gibi terimlerin tam karşılığı ne bizde? Müstehcen mi? Onları ya da bikinili fotoğraflıları yüksek libidolu kısa süreli ilişki temelli uygulama ziyaretleri dışında sağa atmıyorum hiç. Gerçi son birkaç aydır uygulamalarda selam verdiklerimden %90'ı (dış görünüşünden, kıyafetinden ve pozdan bağımsız olarak) direkt saatlik ücretini söylüyor. Yani artık bir gösterge değil bu.

Zaten uygulama dönemi duraklamaları oynuyordu, bitti artık komple. Kadınların karşılarındaki profil desteleri fake ya da escort dolu olmadığı için onlar istediklerini beğeniyorlardır tabii.
  • nawar  (02.05.24 20:05:45) 
Bu tip uygulamalar çoğunluk tarafından beklentisi düşük ilişkiler için kullanılıyor, o yüzden belki de ileri dönük ilişki yaşayabileceğin insan amacına uygun davranıp çok güzel çıktığını düşündüğü bikinili bir fotoğrafını koyabilir.

Bu insanla sokakta tanışsan ileriye dönük ilişki yaşayacaksın belki, sırf bikinili foto koydu diye mi elendi?
Alkol içmeyen birinin bara gidip alkol içen insanlara iş atmaması gibi bişey senin durumun.
  • Bruce  (02.05.24 20:07:17) 
Bruce; ikisi tamamen farklı örnekler hocam. Tabii ki isteyen istediği fotoğrafı koyabilir herkesin bir beğeneni var. Fakat ben tanıdığım insanla uyumlu olursam ileride bu sitelerde bu fotoğraflarının olmasını tercih etmem.


  • Boris  (02.05.24 20:17:33) 
"Tinder, okcupid ya da herhangi bir date uygulamasında birilerini beğenirken bikinili vs fotoğrafının olması sizin o kişiyi sağa kaydırmanızda rol oynuyor mu?"

- hayır, sola kaydırırım.
instagram hesabı yazılıysa da sola kaydırırım.
  • tabudeviren  (02.05.24 22:12:40) 
mirket+

"İnsan elinde ne varsa onu ortaya koyuyor"

hicbir ozelligi olmayan insan davranisi. ciddi dusunuyordur, tek gecelik ariyordur bilemem; ama fiziksel ozellikleri disinda karsi tarafa sunacagi bir sey yok anlamina geliyor bana gore. kisacasi: red flag!
  • ubi dubium ibi libertas  (02.05.24 23:40:00) 
Zaten fotoğrafın amacı önyargı oluşturmak diil mi


  • abuzer  (03.05.24 09:32:27) 
bu tur platformlarda zaten resim disinda ne uzerinden karar verilebilir ki? yani uzun uzadiya profil dolduran cok az benim gordugum kadariyla.
kadin olarak (yurtdisi) kullandigim donemde sadece kasli / ust ciplak foto koymus olanlari direk sola kaydirirdim, tek istisnasi enteresan baska bir resim koymus olmasi (hobilerine iliskin) ya da profilini duzgun doldurmus olmasi olabilir. ayrica araba ile foto koyanlar da direk sola. ne kadar serseri, cilgin, issiz adam tarzi olduguna iliskin foto koymaya calisanlar da direk sola.
kadin olarak, bikinili fotomu koymam, feminenlik bir kadin olarak elbiseli tatli bir foto ile de gosterilebilir ya da caldigim muzik aleti ile bir fotom vs.
  • songforsomeone  (03.05.24 10:44:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.