[]

Belçika'da doktora

Belçika'da doktora yapma ile ilgili bir sorum var. Şimdi doktora danışmanım olmayı kabul eden bir hoca buldum, hoca ayrıca 2 jüri üyesi ayarladı. Resmi başvuruyu yapacağım ancak şöyle bir problem var. Hoca şu an funding'inin olmadığını ve arayacağını, ancak benim de aramam gerektiğini söyledi. Ancak süreç
diğer ülkelerden farklı olduğu için kafam karıştı biraz. Funding bulmak için mayıs ayı geç mi? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?



 
"Hoca şu an funding'inin olmadığını ve arayacağını, ancak benim de aramam gerektiğini söyledi."
Maile cevap verip "nasil ve nereden funding bulabilirim mesela? ne onerirsiniz?" diye sorabiliyor musun?

  • hot potato  (02.05.24 04:32:15) 
Selam, belçika’da doktora öğrencileri employee oluyorlar. Doktoraya normal işe başvurur gibi başvuruyorsunuz. İlanları ve projeleri okulların sitelerinden görebilirsiniz. Funding olmadan sizi kabul etmesinin anlamı ne anlayamadım. Jüri üyesi derken de ikinci ve üçüncü danışmanı kastediyorsunuz sanırım. Doktora sistemi biraz TR’den farklı ve funding olmadan doktoraya kabul edilmeniz mümkün olmaz. Sizin doktora adayı olarak funding bulmanız da çok gerçekçi değil sanki. Bazen öğrenciler burs vs alıyorlar, competitionlar oluyor hocanız onları mı kastetti acaba?


  • but that was just a dream  (02.05.24 05:26:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.