[]

playstation plus sorusu

geçen sene ps5 alınca playstation plus extra paketine de üye olmuştum 1 yıllık. para verdik diye birkaç oyun aldım, aylık oyunlar da traş traş şeyler çıktı hep. birkaç oyun indirmiştim, sonra oyunlar plus paketinden çıkarıldı asdasdasf (git: 1566051). plus'tan yararlanıp indirdiğim tek adam gibi oyun uncharted. onun dışında pek kullandığım söylenemez. benim üyelik bi halta yaramadı yani anlayacağınız.

15 nisan civarı üyeliğim sona erdi. üyelik de biliyorsunuz 2000 küsur lira oldu. yeniden üye olmayı düşünmüyorum. sistemde sanal kart tanımlı olduğu için bir sefer üyelik ücretini çekmeyi denedi başarısız oldu. mail geldi ödemeniz başarısız falan diye. ben de üstünde durmadım.

ne tekrar para çekmeyi denedi, ne üyeliği iptal etti, üyelik hala duruyor.

süre falan mı tanıdı acaba, benim bir şey yapmam lazım mı, çekmeyi deneyip deneyip kendi mi vazgeçsin, girip iptal falan mı etmeliyim?

 
Bence çok iyi oyunlar var içinde, siz genelde ne tarz seviyosunuz bilmiyorum ama ps5 klasiklerinin çoğu var.

Ama illa iptal edecekseniz de, ben ps plus'ı iptal etmedim ama pc'de oyun oynarken abone olduğum xbox game pass'i iptal etmiştim. Onda da tarihi dolmuş kredi kartım duruyodu, bi iki ay sonra üyelik iptal oldu. Yani anladığım kadarıyla bir sorun olmuştur vs diyip bir müddet tanıyorlar bu konuda. Tam süreden emin değilim ama 1 ay gibi sanki
  • nundu  (01.05.24 14:09:37) 
Mobildeyim de, bu arada ilk attığınız duyuruyu da okumuştum; kütüphanedeki oyunların silinmesi nadir olan ve geçici olduğu belli oyunlarda olan bir durum. Mesela stray şu an var diye hatırlıyorum ps plusta. Uncharted falan kalkmaz zaten sony'nin kendi oyunu. Yani atıyorum god of war'u şimdi indirseniz 3 senede de bitirebilirsiniz. Netflixte falan da arada dizi kalkıyor ama kütüphanesinin çoğu sabit duruyor ya onun gibi işte, sürekli sirkülasyon yok yani


  • nundu  (01.05.24 14:13:19) 
stray kalktıktan sonra yılbaşında baktım indirimde, para verip satın aldım. tekrar koydularsa iyice adamla dalga geçiyorlar demektir.

üyelik sonlanınca uncharted da kilitlenecek, ya üyeliğe devam edeceğim, ya uncharted'ı da satın alacağım. zira bu ara oynamaya hiç vaktim olmuyor.

ben genellikle oynamıyorum zaten, oğlan oynuyor. o da fifa oynuyor, gta5 oynuyor, plus'lık oyunlar oynamıyor.

hala da iki kişi online olmadan oynayabileceğimiz split screen bir araba yarışı bulamadım.
  • kibritsuyu  (01.05.24 14:25:14) 
Hesap ayarlarında subscription ayarları içinde otomatik yenilemeyi kapatmanız lazım.

Bu arada ps+ kütüphanesinde baya güzel bir sürü oyun var ama tabi 2000 lira da çok para bir yıl için.
  • chavezding  (01.05.24 15:00:14) 
Plus 1 hatta içinde kapanır


  • kaptan memo  (01.05.24 18:01:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.