[]

New york için öneriniz var mı?

Selam.

önümüzdeki hafta boston ve new york'ta olacağım. herhangi bir öneriniz var mı? turistik aktivite, yeme-içme vb. ne olursa.

teşekkür

 
Gitmedim ama gitseydim kesinlikle Katz's Delicatessen.


  • dissendium  (01.05.24 00:53:44) 
Fakfakir biri olarak yutubdan bakıyorum Sarah Funk diye bir YouTube üreticisi var aslında New York'ta turist rehberi kadın tur vs düzeliyor benim ilgimi çekmişti (:


  • Ufuk  (01.05.24 00:59:16) 
Broadway’de gösteriler vardı, mesela titanic ama dalga geçerek ele almışlar. Onlara bakabilirsin.

Newyork city pass: turistik aktivite için.

Katzdaki sandviç baya büyük, patates kızartması da çok güzel. Varsa arkadaşınla git bir porsiyon alıp paylaşın. Kötü değil kesinlikle ama beni Türk olarak etkilemedi. yine şansım olsa yine giderim ama.

Newyorkta starbucks reserve bar var, arka sokağında falan da nusret var.

Ben temmuzda gitmiştim acayip nem vardı.

Keşke daha erken sorsaydın rezervasyonlar hep doluyor.
  • durgunfoton  (01.05.24 01:03:59) 
boston'da faneuil marketplace var, orada lobster roll yenebilir. beacon hill diye bir bölgesi var, sincaplı parkın yanında. güzel kafeler var orada. north end'de küçük italya bölgesi var. yeme içme opsiyonu olarak düşünülebilir. brattle book shop bayağı ikonik bir kitapçı. holdovers'ın bir sahnesi orada geçiyordu hatta. bir de şehre doğal olarak irlanda kültürü hakim, sağda solda otantik irish pub'lar göreceksin. rastgele birine oturup bira içilebilir.

manhattan'da en çok greenwich village ve hell's kitchen bölgelerini sevdim. friends'in apartmanı falan var greenwich'te. meşhur magnolia pastanesi de oralardaydı sanırım. bir de muhakkak broadway'de bir müzikal seyret. hayvan gibi sahne tasarımları oluyor. ben harry potter izlemiştim bayağı iyiydi. bir uygulama var, adını unuttum (aramaya üşeniyorum). orada günlük çekilişlere katılıp bazı ücretsiz etkinlikler kazanabiliyorsun. ben shakespeare in the park kazanmıştım bir kere. son olarak moma da mutlaka görülmeli. gezdiğim en dolu dolu müzelerden biriydi. hemen girişe refik anadol'un müzeye sattığı işi koymuşlardı ben gittiğimde.
  • sir gawain  (01.05.24 01:07:36 ~ 01:17:08) 
onerilere bir eklentim yok ama Katz tam bir balon, turist silkeleme isletmesi su noktada. malzeme kalitesi dusuk fast food gibi dusun.


  • hot potato  (01.05.24 01:12:32 ~ 01:13:58) 
gece hayatına düşkünseniz house of yes gidin, tiyatro seviyorsaniz sleep no more gidin. kokteyl severseniz angels of share gidin, kore food severseniz jeju noddle bar gidin,


  • oscar  (01.05.24 04:26:03) 
kahve:
la cabra soho (şu ara çok popüler) + yanına cardamom bun
devocion

değişik tatlılar için:
lysee
supermoon bakehouse (öneririm!)
levain (klasik popi kurabiyeci)

ramen:
ippudo
ivan ramen
ichiran

thai:
thai diner

ilginç süpermarket:
happier grocery

hamburger:
hamburger america

tacos:
los tacos no1

bagel:
blackseed bagels

kahvaltı:
frenchette
two hands
buvette


williamsburg için yemek yerleri:
maison premiere
marlow & sons
l'industrie pizza
misi
radio bakery
stella dallas (vintage shopping)
  • eileengray  (01.05.24 13:52:23) 
central park'ta bisiklet surmek. etrafinda bisiklet kiralama yerleri var.

fast food: "five guys" tabii ki. "shake shack" seveni de var ama.
  • ermanen  (01.05.24 14:00:12 ~ 14:10:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.