[]

Bu nedir? Sinsilik dışında nasıl adlandırılır.

İşinizle temaslı birisinin patronunuza gidip sizi işten çıkartmasını söylediğini öğrendikten bir süre sonra bu kişi sürekli canım, tatlım, şeklinde tatlı tatlı yaklaşsa bu davranış şekline sadece sinsilik demek hafif kalır diye düşünüyorum. Bu durumdaki bir insanı tanımlayan başka hangi kelimeler olabilir.

Yardımlarınızı rica eder, iyi çalışmalar dilerim. :)


 
köylülüktür. böyle çok insanla tanıştım. nenesi dedesi köyde şalvarla domates toplamış, babası düşe kalka şehre bi şekil gelmiş kendisi de ortalıkta entel dantel mükemmel insan gibi takılan çok köylü var. muhattap olma geç. korkak da olmayın direkt "ya bana canım falan diyorsun ama patrona benimle alakalı şöyle demişsin" demek de zor değil. bişey kaybetmezsin korkma.

ikinci tespitim, bu tip şeyleri hep dışardan gözlemleyen biri olarak, böyle şeylerle muhattap olmak zorunda kalanlar hep iftiraya maruz kalanların seviyesinde ya da max bir iki adım önündeydi. senin de bir kendine bakmanda fayda olabilir. öncesi sonrasını da bilmeden detaylı yorum yapılamaz
  • avatar is back  (29.04.24 17:18:01) 
  • buenosdias  (29.04.24 17:22:58) 
Nefret Doludur: İşten çıkarılmanıza sebep olmaya çalışmış olmanın ötesinde, bu kişi size karşı nefret duyuyor olabilir. Bu nefreti, tatlı sözlerle maskelemeye çalışıyor olabilir.

Manipülatiftir: Tatlı sözlerle sizi kandırmaya ve kontrol altına almaya çalışıyor olabilir. Asıl amacı, sizin işten çıkarılmanızı sağlamak ve belki de yerinizi kendisi almak olabilir.

İki Yüzlüdür: Yüzünüze karşı tatlı davranırken, arkanızdan hakkınızda konuşuyor ve size zarar vermeye çalışıyor olabilir.

Kıskançtır: Başarınızdan veya işteki konumunuzdan dolayı size kıskançlık duyuyor olabilir. Bu kıskançlığı, tatlı sözlerle gizlemeye çalışıyor olabilir.

Güdümlüdür: Bu kişi, kendi çıkarları için hareket ediyor ve sizin duygularınızı veya refahınızı umursamıyor olabilir. Tatlı sözleri, bu çıkarları elde etmek için bir araç olarak kullanıyor olabilir.

Sahtedir: Bu kişi, gerçekte olmadığı bir kişi gibi davranıyor olabilir. Tatlı sözleri, bu sahte kimliği sürdürmek için bir araç olarak kullanıyor olabilir.

Tehlikelidir: Bu kişi, size karşı tehlikeli olabilir. Tatlı sözleri, size zarar verme niyetini gizlemek için bir araç olarak kullanıyor olabilir.

Güvensizdir: Bu kişi, kendi güvensizliğiyle hareket ediyor olabilir. Tatlı sözleri, bu güvensizliği maskelemek için bir araç olarak kullanıyor olabilir.

Hastalıktır: Bu kişinin davranışları, narsisistik kişilik bozukluğu veya sosyopatlık gibi bir ruhsal hastalığın belirtisi olabilir.
  • jamswety  (29.04.24 17:33:30) 
Narsist bir davranış şekli. Türkiye'de son zamanlarda yaygınlaştı maalesef. Namertlik, kalleşlik, kahpelik, riyakarlık ne dersen de.


  • doharkoman  (29.04.24 17:48:19) 
Yılan.


  • Amaranta ursula  (29.04.24 18:53:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.