[]

Sizce bu ürüne bu fiyat verilir mi?

Bu ürün bu fiyat eder mi değil sorum zira ülkede hiç bir ürün ederi fiyatta değil.
Değer mi sadece alıp almamak arasında gitgeller yaşıyorum.

Spigen iPhone 14 / iPhone 13 Kılıf Optik Armor MagFit MagSafe özellikli Black - ACS05070
app.hb.biz

 
bana gore telefonun orjinal klasindan asiri uzaklastiran bir kilif. o kamera kapatma slideri cool gorunuyor ama muhtemelen kimse kullanmaz.


  • buenosdias  (29.04.24 15:15:45) 
bi kılıfa 100 tlden fazla vermediğim için bence gereksiz.


  • jelly bear  (29.04.24 15:20:19) 
Ben vermezdim. Çünkü daha önce aldığım iki farklı Spigen marka kılıfın da arkası soyuldu, çirkin bir görünümü oldu.
O günden beri markasız kılıflar kullanıyorum telefonumda.
Telefonun başına bir şey gelmesinden korktuğum için en kaba, en çok koruyan kılıfı çirkin olsa bile kullanıyorum.

MagSafe özelliğini kullanmayacaksanız o kılıf kesinlikle alınmaz. Kullanacaksanız olabilir.
  • michael_knight  (29.04.24 15:36:12) 
merhaba. yıllardır spigen kullanırım. her yeni telefon aldığımda ilk işim spigenimi satın almak oldu. sülalem rahat geziyorum. o kadar çok düşürdüm ki telefonu. hiçbir zaman sorun olmadı.

tough armor kullanıyorum.
  • bir ileti paylastim  (29.04.24 16:34:37) 
Yakın zaman önce yıllarca kullandığım telefonumu değiştirirken bolca kılıf bakmak zorunda kaldım. Eski telefonumda Spigen Touch Armor Tech kullandım, çok memnundum. Elbette zamanla yıprandı ama çok uzun bir süre kullandım, telefonu da güzel korudu. Marka olarak Spigen bence gayet iyi, kafanız rahat olsun derseniz tercih edilebilir. Ben bu modeli kullanmadım ama etrafımda Spigen kullanan çok insan var, herkes memnun.

Yakın zaman önce bolca kılıf baktım, gördüklerim şöyle:

- İyi markaların fiyatları daha da artmış.
- Çok fazla aşırı dandik ürün var ve fiyatlar aşırı değişken. Fiyat yüksek, ürün kalitelidir diye düşünmeyin, çok pahalı ve bir o kadar kalitesiz ürün çok fazla.
- Eskiden çok azdı, şimdi ekseriyetle şeffaf kılıflar var. Şeffaf kılıflara verilen paraya acıyorum zira kısa süre içinde sararıyor.
- İğneyle kuyu kazar gibi araştırma yaparsanız Spigen gibi markalara denk kalitede biraz daha ucuz ürünler bulabilirsiniz.

Kamerası kapaklı bir ürün arıyorsanız, Spigen kalitesinde ve birazcık daha uygun fiyatlı marka olarak Supcase'i bulabilmiştim. Supcase'in bilgisayarı korumak için üretilen bir ürününü satın aldım, gayet memnunum. İsterseniz telefon kabına da bir bakın, ben yorumlara bakmıştım insanlar memnundu genel olarak. Biraz kaba ama telefonu korusun isterseniz fena değil gibi.

www.kisa.link
  • 10551037  (29.04.24 19:51:54 ~ 19:53:35) 
şu an 909 tl gösteriyor bende, alıyorsanız kaçırmayın.


  • adivar  (29.04.24 21:14:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.