[]

buzdolabı marka önerisi

Buzdolabı bakıyorum ama Samsung, Beko, Arçelik hangisi tercih edilmeli?

Beko ve Arçelik de ekstra indirimim var. 20 bin TL Yi fazla aşmayacak şekilde öneri varsa onu da dikkate alırım.

Beyaz, buzluğu üstte olan, no frost, 460 - 470 lt civarı bakıyorum.

Sadece marka yorumu da yapabilirsiniz.

Teşekkürler.

 
arçelik


  • gule gule  (29.04.24 11:15:28) 
bende samsung var memmunum. ama arcelik daha ucuzsa onu da alirim.
önemli olan su eski tip icinde buzlanma yapanlardan olmamasi.
ve de a+++ en yüksek hangisi ise ondan olmasi. enerji tasarrufu uzun sürede cok fark ediyor.
  • robert bosch  (29.04.24 11:20:46) 
arçelik ve beko aynı marka zaten. ikisi de aynı çatı altında. 5 senedir arçelik beyaz eşya kullanıyorum. hiç sıkıntı yaşamadım. annem de senelerdir beko kullanıyor.

beyaz eşya biraz da şans işi. ankastre set aldık, siemens. fırın tuşu bozuk çıktı. değiştirdiler, o da bozuk çıktı. binde bir ihtimal dediler bir de :D ha servis üzmedi, o da bi artı.

ben olsam arçelik/beko'dan uygun olanı alır geçerim.
  • elorelia  (29.04.24 11:54:30) 
Enerji sınıfı ile ilgili bir not ekleyeceğim ben de yeni çamaşır makinesi alırken öğrendim. Arçelik/Beko/Altus yeni AB sınıflandırmasına geçmiş o nedenle mesela şimdi B görünen eskinin A+++sına tekabül ediyormuş.


  • peki madem  (29.04.24 12:54:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.