[]

Kedi diş eti şişliği

Aranızda umarım bunu okuyan bir veteriner çıkar, kedimin ön üst uzun dişi sürekli uzadığı ve sallandığı için çekildi. Diş etinin içi boşluk kaldı. Kapanması biraz sürermiş ama kapanmadı henüz. 1 hafta oldu. Şimdi diş etinin içinde iltihap yok, diş eti normal pembe renkte ama sertleşmiş. Mama yiyor, su içiyor, kakası normal, ateşi yok, enerjisi yerinde. Küçük bir ilçede yaşıyorum başka veteriner de yok. Süreç normal mi yardımcı olur musunuz?




 
Süreç canine diş çekimi için normal ilerliyor ama yine de gıda artığı kontrolü için her gıda alımı sonrası çekim yapılan dişin olduğu bölge kapanana kadar crystalin tarzı bir antiseptik solüsyon ile temizliğine özen gösterin.İlgili hekiminize de götüremiyorsanız en azından haftada bir ,çekim yapılan dişin fotoğrafını göndermenizin faydası olacaktır.


  • vetconsult  (29.04.24 10:22:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.