[]

Cem Yılmaz Hasan Can Kaya olayı nedir?

Bir şeyler paylaşılmış tam anlamadım.cem yılmazı severim hasan canı 2 dk dinledim tahammül edemedim. Yani cem yılmazın çoluğa çocuğa çatmasına gerek yok gibi geldi?

Genel görüş ne merak ettim.


 
Hasan Can gösterilerinde a ile başlayan küfürü ediyor hep. Cem Yılmaz da seyircilerle konuşurken Hasan Can'ı taklit ediyor. Olayı küfür seviyesine çekiyor. Hasan Can da Cem Yılmaz için olayı anlamamış, olay küfür değil anlamında açıklama yapıyor.

Cem Yılmaz en son gösterisinde Ata Demirer'e de benzer yorumu yapmıştı. Ege'de küfür ederek film çekiyor anlamında.

Cem Yılmaz herkese sataşıyor. Kimse ciddiye alıp cevap vermiyor. Hasan Can gayet güzel cevap vermiş. Herkesin yaptığı işi küçümsersen biri çıkıp konuşur.
  • dissendium  (27.04.24 20:09:34) 
cem yılmaz gider böyle tiplere prim verirse olacağı bu çok normal.


  • gule gule  (27.04.24 23:18:42 ~ 23:19:13) 
Cem artik yaşli ve başarisiz. Buna rağmen ben üstadım havasina girdi. Populer olanlara sataşiyot. En son hasan can cok kufur ediyor muhabbeti yapti. Hasan şahane cevap verdi.
Hasan cem e beni birak kendi işini yap dedi.

  • halk  (28.04.24 06:13:55) 
twitter.com

www.youtube.com

Kendini tekrar eden vasat bir tip Hasan Can. Sürekli aynı cümleler ve here cümleyi koya koya bitiriyor. Oturup birkaç bölümden birkaç kısmı gören için şovu bu ve katılanların başından geçen komik anlardan ibaret. Haliyle Cem Yılmaz bu olaya bir laf ediyor. Komedi biraz dönemsel olduğu için zaten 25 yaş altında, üstü kadar popüler değil. HCK da hem prim fırsatı geldiği hem de sonuçta kendisine laf geldiği için laf sokuyor kendince.

Tabii röportajı da "kral sen veteransın amına koyayım" ya da "sevgilisiniz yani?" ile bitiremediği için konuşma stili dışına çıkmış oluyor. Yoksa komedyenlerin birbirine laf sokması arada güzel gönderme içerir biraz komik olur falan ama işte...
  • nawar  (28.04.24 12:30:02 ~ 12:34:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.