[]

kadıköy - söğütlüçeşme yht civarında sessiz sakin mekan önerisi

pazar günü üniversiteden uzun süredir görüşmediğim bir hocam ile buluşacağız, kendisi 19:00'da söğütlüçeşme'den yht ile konya'ya gidecek (yazdım artık, kalsın bu gereksiz bilgi de). kadıköy'ü pek bilmiyorum ve genelde hareketli olarak biliyorum: yht'ye yakın (15-20 dakika yürüme mesafesinde işte), 14:00 - 18:00 aralığında oturup sessiz sakin şekilde sohbet edebileceğimiz, çay/kahve içebileceğimiz mütevazı bir kafe/mekan var mı bildiğiniz? (kadıköy'ün işlek bir yerinde bir içerisinde kitap da satılan, kütüphanemsi bir kahveci vardı seneler önce gittiğimiz ama hatırlayamam asla neresi olduğunu, onu bilen varsa ve hala açıksa o iyi olabilir mesela, adını bilen varsa. teşekkürler)




 
Merhaba, internetten kadıköy yeldeğirmeni ndeki kafelere bakın. (Rasimpaşa mah.) çok yakın yht'ye.

O civardaki halitağa caddesinde de çok mekan var. Ama sakinlik için yeldeğirmeninin ara sokaklarındaki kafeler olabilir.
  • gadlemler  (27.04.24 01:25:35) 
yeldeğirmeni ara sokaklar bence de sakin olur, gazhane'ye gidip beltur'da da oturabilirsiniz. bir de yoğurtçu parkı'nın oralarda kafeler var, buralar da söğütlüçeşme'ye hemen hemen 110-15 dk yürüme mesafesinde, harita daha uzun gösteriyor ama, Pazar Yolu Sokak'ı takip edip sokağın bittiği yerde sağ tarafınızdaki alt geçitten geçerseniz hemen tren istasyonunun oraya çıkarsınız. Morn mesela. Buralar sakinlik arayışınızı biraz daha karşılayabilir. Ama her halükarda inanılmaz sakin bir ortam bulmanız zor.

nereden gideceksiniz oraya bilmiyorum, ama pazar günü birçok yol hem yarı maraton, hem de bisiklet turu sebebiyle kapalı. bisiklet turunun olacağı bölgeler yaya trafiğine de kapatılmış gibi duruyor. planlamanızı yaparken bunları da kontrol edin.
  • bi mekan  (27.04.24 01:50:40) 
gazhaneye git kardeşim içinde 2 tane belediye işletmesi çok güzel kafe var.yeldeğirmeni ne 1 km ye yakın yokuş tırmanman gerekecek.yoğurtçu parkı da yaya olarak uzak kalır.
gazhane iyidir.
aha buda güzergah
maps.app.goo.gl
  • jamswety  (27.04.24 18:44:30) 
Sign Bakery'ye gidilebilir.


  • silverleaf  (27.04.24 20:56:41) 
gazhane'ye gidelim derken yolda sessiz sakin çay ocağımsı bi yer bulup orada oturduk ama çok teşekkürler, faydalı oldu tüm yorumlar.


  • beklenen buyuk istanbul depremi  (28.04.24 23:54:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.