[]

Sac boyatmak cok pahali bi islem haline gelmedi mi

Bayadir kuafore gitmemistim boya icin.
Ama evde de yapamiyorum. Olmuyor. Su an o kadar koyu ki saclarim bi kuafore teslim etmem lazim.
Simdi aradim da kisa sac icin 1900 dedi. Omuz hizasi dedim ne kadar. Iste 1900den basliyor, omzunuzun tam neresinde bakmamiz lazim dedi wtf
Bu bahsettigim duz boya.
Balyaj falan attirsam 4k diyecek herhalde baslagic fiyati olarak.
Sizce 2500e duz boya yapilir mi. Bana mi sacma geliyor acaba
Siz kaca yaptiriyorsunuz.
Aldigim fiyat inoa icindi mesela.

 
vay anam vay ciddi misin? bence pahalı ama erkek olduğum için zaten fiyat skalası hakkında hiçbir bilgim yok :)


  • numlock  (25.04.24 19:41:37) 
Numlock: ciddiyim. 2500u ben tahminen yazdim. Baslangic 1900 ama. Merkezi semt ama burasi bu semtteki bi mahalle kuaforu. Deliricem. Markalasmis yerlerde var ama onlara hic gitmedim hayatimda. Demek onlar 10k belki de


  • Kittie  (25.04.24 19:45:02) 
Hanım evde kendi boyuyor,az para değilmiş


  • cakmayazar  (25.04.24 19:46:32) 
Bence kuaförlerdeki son fiyatlar gerçekten aşırı. Ben en son ocak ayında İstanbul'daki kuaforume gittim. Kalburüstü bir yerdir ama fiyatları normalde uçuk değildir; kesim + saç bakımı+ saç boyasına (ki öyle açma işlemi yapılmadı. Kahve tonlarında boyandı, rengi biraz değiştirildi. Hani sarı falan değil) 3500 lira odedim. O da bana olan fiyatiymis :))). Diğer kuaförlerde de duyduğum kadarıyla farklı değildi fiyatlar. Ödedim ama içime oturdu.


İşin komiği bu işlemleri kendi yaşadığım ülkede yaptırsam 700-800 lira fark edecekmiş ki bahsettiğimiz ülke dünyanın en pahalı ülkeleri sıralamasının sampiyonlarindan biridir her zaman. Dolayısıyla Türkiye'deki fiyatlar çok absürt.
  • fraise  (25.04.24 19:59:37) 
Merak edip benim gittiğim kuaförün kadın bölümü fiyatına baktim;
Saç kesimi olmadan boyama + kuaförlüğü lira olarak 2400 lira. Kısacası Fransa'da yüzde 26 pahalı oluyor.
Bu mantığa göre hayvan gibi pahalı oluyor Türkiye fiyati.
  • logisticsmanager  (25.04.24 20:27:22) 
Evet pahalı. Ben kendim boyuyorum, çünkü benim aradığım kriterlerde boya ve ürün kullanmıyor kuaförler. Sadece düz boyuyorum. Balyaj, ombre, sombre öyle teferruatlı işlemler yapamıyorum :)


  • rock n roll  (25.04.24 20:39:27) 
çok pahalı ve sık sık bunun bu ekonomide normal olduğu algısı pompalandığı için pahalı diyenleri ''fakirsin'' diye kovalıyorlar ortamlarda.

ben yaklaşık 6-7 yıldır saçımı evde kendim kesip kendim boyuyorum. balyaj da yapıyorum, ombre de. katlı kesim de yaptım, kakül ve perçem de kestim. denemediğim renk ve model kalmadı. birkaç yıldır annemin saçını da ben kesip boyuyorum. birkaç ufak denemeden sonra insanın eli alışıyor zaten, internette türkçe ve ingilizce tonlarca anlatım videosu var. siz de evde kendi saçınıza ayrıntılı işlemler yapabilirsiniz kız kardeşlerim, sadece bir şans verin ve bu şişirilmiş para avcılarına fırsat tanımayın sizi sömürmesi için.
  • morca  (25.04.24 21:00:59) 
benim aldığım fiyatlar çok daha yüksekti artık 6-10k arası balyajlı işlemler. evet çok pahalı. bir ara her yer kuaför ve kirpikcı/ tırnakcı olunca rekabet vardi simdi kuafore 1 ay gitmese perisan olacak sanki herkes. ben de o furyaya kapilip magdur olunca biraktim. yapanadigim islemleri kuaforde yaptirip diplere dayanamadigim icin evde dip yapiyorum 2-3haftada 1


  • ala09  (25.04.24 21:30:11) 
kadın kuaförleri adam öpüyor.

arkadaş gelin başı için kuaförle anlaşmış küçük bir şehir bi de. 17 bin istemişler sadece geline düşünün. öyle abartı bi kuaför de değil.
max 2 saat harcayacak 17 bin kazanacak. yok böyle bi para. kadınlar para işini çok sorgulamadığı için yükleniyolar bence.
  • jelly bear  (25.04.24 23:36:19) 
evet pahalı ama saç rengi komple değişecekse, açma filan yapılacaksa o fiyatlar normal, her yerde böyle yani.


  • elorelia  (26.04.24 09:42:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.