[]

Gaming laptop'ı masada kullanırken yükseltmek için taşınabilir stant öneri

Başlıkta da belirttiğim üzere lenovo marka 15.6 inç bir gaming laptopum var. Dışarıda özellikle kütüphanede vb çalışırken altını yükseltmek istiyorum. Alışveriş sitelerindeki ürünlere baktığımda pek dayanıklı gibi gelmedi ve de daha çok macbook air ya da matebook gibi 13 14 inçlik ultrabooklara göre tasarlanmış gibi hissettim. Bir önerisi olan varsa yazabilir mi. Evde eski bir 3m standım var ama taşınabilir değil. Altına kitap koymak da istemiyorum.




 
www.amazon.com.tr

şuna benzer bir şey kullanıyorum. 15.6 monster ve 15.6 lenovoyu taşıyor (aynı anda değil tabii ki, ayrı ayrı).
  • inheritance  (25.04.24 10:47:32) 
buna benzer ürünlerin yorumlarına baktığımda dayanıklı olmadığı ve de dengesiz olduğu şekilde yazanlar olmuştu o yüzden mesafeliydim, her fiyatta var 180'den başlıyor 200 250 300 gidiyor. İnsanın kafası karışıyor, olmadı böyle bir şey alacağım. Ideapad Gaming 3 bendeki laptop.


  • Behemote  (25.04.24 10:51:00) 
bende de idepad gaming 3 var. 2.3 kiloymuş. monster bundan daha ağırdır herhalde. ofiste sabahtan akşama kadar taşıyor. yaklaşık iki yıldır kullanıyorum sorun olmadı. ofiste çoğu kişi de kullanıyor aynı üründen.


  • inheritance  (25.04.24 14:31:14) 
Açıkçası yorumları inceleyince olumsuz yorumları görünce çekindim, görerek alma şansım olsa bakıp da karar veririm diyeceğim de internet alışverişinin böyle bir dezavantajı da var, laptopun altını çizdi diye yazan bile var turuncu sitede... Fiyatlar zaten pazar yeri komisyonlarına göre değişiyor, malın aynı olduğunu anlıyorsun. Şimdilik beklemedeyim. Zaten dışarıda pek çalışmıyorum. Havalar ısınınca kütüphaneye çalışmaya gidersem diye düşündüm. Onda da üniversite sınavına hazırlanan çocuklardan yer bulur muyuz şüpheli. :)


  • Behemote  (25.04.24 23:23:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.