[]

Ofis İçin Espresso Makinesi Önerisi

Merhaba,
Günlük 50-60 fincan kahve içilen bir ofis için öğütücülü kahve makinesi öneriniz olur mu? Süt vs şart değil, olsa da yok demeyiz.

Philips'in 5000 serisini evde kullanıyorum, ofise çok uygun değil gibi. Kahve haznesi çabuk doluyor, altı çabuk su doluyor. Suyu bitiyor vs.

 
Piyasada bulabileceğin en pratik cihaz philips 5000 serisi.

ancak ben sana nespresso öneririm. görene, deneyene kadar hep burun kıvırırdım. benim evimde de böyle barista tarzı espresso makinesi var ancak daha önce tanışmış olsaydım nespresso'yla kesinlikle alırdım bunun yerine.

ofis ortamı ayrıca. öğütücülü espresso makinesinin temizliği, bakımı, yok tıkandı, yok kireç oldu zartı zurtu çok el alır. o yüzden uğraşılmaz, can sıkar. o yüzden alın bir nespresso bakın keyfinize. kahvesi güzel, yapımı pratik, temizliği yok gibi bir şey. tchibo kapsüllerini tavsiye ederim.
  • air  (24.04.24 11:29:49) 
50-60 bardak kahve içilecek bir ortama nespresso sanki dayanmaz gibi, bilemedim.
Nespresso bence de harika bir şey, evde kullanıyorum ama bireysel kullanım için ideal. Ofise dayanır mı bilmem. Kaldı ki kalabalık bir ortamda kapsül fiyatları da maliyeti artıracaktır. Çekirdek kahve kadar ekonomik olmaz ofis için

  • bir fincan kahve ile film izlemek  (24.04.24 13:41:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.