[]

Anadolu yakasında hisse tapulu ev almak

Param maalesef 3 milyonluk evlere yetmiyor, fazie bulaşmak istemiyorum 3 ay sonra para biriktirebilirsem hisse tapulu ev alma niyetindeyim, dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Pendik, umraniye ,cekmekoy civari




 
Kimsenin fikri yok mudur?


  • fatihreis  (28.04.24 19:28:48) 
daha iyi bilenler çıkacaktır, ancak geçen şöyle bir şey görmüştüm, hissedarlardan biri ortaklığın giderilmesi davası açıyor, ilk satın alma hakkı kendisinde oluyor.

böyle olunca da sizin hissenin rayiç bedeli üzerinden sizin hisseye hop diye sahip oluyor. ya da başka birine satılabiliyor.
  • artci sarsinti  (28.04.24 19:44:55) 
Hocam tesekkurler lakin diger evler cok pahali, boyle sorunlar nadir mi oluyor yoksa genel sorun mudur?


  • fatihreis  (28.04.24 22:17:40) 
Ben çok temkinliyim bu hisseli tapu olayına. Çok sık oluyor mu bilmiyorum. Ancak alırsanız eğer, mümkünse rayiç bedel değil de yüksek bir bedel üzerinden gösterin, en fazla tapu masrafı fazla çıkar. Bir de %50 olsun hisse minimum.


  • artci sarsinti  (28.04.24 23:20:18) 
Hocam genelde ilanlarda 20-30 m² hisse payı var diyor mesela şu ilan gibi shbd.io


  • fatihreis  (28.04.24 23:47:57) 
Baska fikri olan var midır


  • fatihreis  (29.04.24 15:27:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.