[]

Bunlar bot mu?

Selamlar. İlk web sitemi birkaç gün önce açtım ve durmaksızın seo uyumlu olacak şekilde yazı ekliyorum. 100 civarı içerik ekledim birkaç günde. Bugün sitemin tıklamalarına baktığımda amerika, japonya ve kanadadan tıklanmış gözüküyor. Bunlar bot mu gerçek mi? Fena gaza geldim umarım gerçektir :d

Site dili ve içerikler Türkçe ama yabancı terimler bolca var. Birkaç ay içinde içerikleri ve siteyi diğer dillere de çevirmeyi planlıyorum.

i.hizliresim.com

 
yuksek ihtimal web uygulamalari uzerinde acik arayan kisilerdir ancak kesin sonuc icin webserver log'larina bakmak lazim. mesela benim serverin ssh'ini kurcalayip banlananlari ekleyeyim gorsel olarak. bir aylik veri.

i.imgur.com
  • arakaali  (23.04.24 01:32:03) 
Amerika'daki yaşayan Türklerindir dikkatinieken yazılar koymuş olabilirsin. Sitede kaç saniye kaldıklarının istatistiği var mı?


  • gece abisi  (23.04.24 04:27:43) 
Google Analytics kurduysaniz orada bot'lari raporlardan filtrele diye bir secenek vardi, oradan fikir verir. Bir de ne kadar sure kalmislar, hangi sayfalara bakmislar gibi detaylari da gorursunuz. Bot ise sayfada cok kisa sure kalmislardir mesela.


  • sertac akin  (23.04.24 12:25:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.