[]

linkler niye uygulamada açılıyor?

telefonumda ekşi sözlük uygulaması yüklü. ama ben ekşi sözlük'ü chrome üzerinden açıp kullanmayı tercih ediyorum, uygulamaya çok fazla ısınamadım. ama silmek de istemiyorum.

ekşi duyuru'da verilen sözlük linkleri olsun, ekşi duyuru'ya login olmak için tıkladığımız "ekşi sözlük kullanıcısı iseniz basın" butonu olsun, sözlükte girilen entry'lerde paylaşılan görsel linkleri olsun, hangisine tıklarsam tıklayayım, chrome'da açılmak yerine ekşi sözlük uygulamasında açılıyor. daha doğrusu açılamıyor. çünkü login olmak isteyince sub-etha sayfasının açılması lazım, ama uygulamada sub-etha yok. entry'deki görsel linkine tıklıyorum, chrome'da yeni sekme açacağına uygulamayı açıyor. basılı tutup "yeni sekmede aç" demem gerekiyor.

yav açma işte uygulamayı. hiç uygulama yokmuş gibi neye tıklarsam tıklayayım chrome'da açılsın. olmuyor mu öyle?

uygulamayı kaldırmak dışında çözümü var mı?

edit: android

 
Android mi ios mu?

Androidde uygulama ayarladında şu linklerde uygulama açılsın gibi bir ayar oluyor, linkleri kaldırırsanız çözülür gibi
  • nundu  (22.04.24 22:16:46) 
Benim browserdaki cozumum su:

Linke basmak yerine linke uzun basip 'yan sekmede aç' diyorum. Boylece fotolar vs yine o browserda açilmis oluyor.
  • Yourcousinmarvinberry  (23.04.24 12:16:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.