[]

saat seçelim mi?

iki model arasında kaldım ya ikisini birden alacağım fakat bu da birbirlerine benzediği için çok mantıklı gelmiyor ya da bir tanesini seçelim sizce hangisi? yahut daha farklı önerilere açığım şimdiden teşekkürler.

1-) www.saatvesaat.com.tr

2-) www.saatvesaat.com.tr

 
Secenekler sadece bu ikisiyse bileginiz inceyse 41mm olan, kalinsa 45mm olan.


  • sertac akin  (22.04.24 14:46:06 ~ 14:46:18) 
2.

gündelik takmayacaksanız bu paraya mekanik saat bakın derim, özellikle bütçe ikisini de alacak kadarsa.
  • gule gule  (22.04.24 15:04:39 ~ 15:22:26) 
o paraya longines satıyorlar.


  • glamdr1ng  (22.04.24 15:22:30) 
2. gerçekten güzelmiş ama kendi sitesinde bile fiyatları 1150$ ve 1545$, ben olsam yurtdışından gelen bir arkadaşımdan isterim.

Şahsi fikrim ise saate 1000 dolardan fazla para vereceksem işi saat olmayan bir markanın saatini almam.
  • kimlanbu  (22.04.24 16:25:31) 
Tek saate ikisinin parasını vermektense 2 tane alıp farklı farklı takmak fikri daha cazip geliyor.

Gündelik takıcam mekanik istemiyorum maalesef.

Yurt dışından getirmekle aynı fiyata denk geliyor %30-40 arası indirimli alıcam o yüzden burada daha mantıklı oluyor.
  • odiyus  (22.04.24 16:43:25) 
ikisi de cok kötü.
illa alacagim diyorsaniz 41mm olani, sözcü gazetesi basligi gibi koskoca puntolarla üzerinde versace yazmayanini alin bari.

  • robert bosch  (22.04.24 16:58:34) 
saat gibi bos, gereksiz bir item'a bu paralar verilir mi sence? Bende 9-10 cesit saat var isportadan aldigim, kiyafete, ruh halime hangisi uyuyorsa onu takiyorum. Kolunda şik duruyorsa tamamdir, mekanizmaymis, markaymis bos is


  • freedonia  (22.04.24 17:35:10 ~ 17:36:26) 
yav hocam versace gibi zevksiz moda markasının quartz modeline bu para verilmez. sebepler için youtube'e bakabilirsiniz. zaten tasarımları da "esinlenme".

www.edipsaat.com misal rado'nun klasik captain cook modeli, sizinki 5 atm, bu 50 atm'ye kadar su geçirmez.

www.konyalisaat.com.tr - misal longines, 30 atm.

www.konyalisaat.com.tr nato kayış longines.

www.konyalisaat.com.tr rose gold.

www.konyalisaat.com.tr

www.saatvesaat.com.tr raymond weil'in benzer modeli.

yani kusura bakmayın da, 45k para verdiğim saatin 2 sene sonra pili bitecek ve içini açıp pil takar mısınız diyeceğim :s içindeki krono ve takodan dolayı daha erken de bitebilir pili bu arada. para sizin, zevk sizin; ama f/p olarak da iyi durmuyor. gündelik takmakla, otomatik arasında negatif bir bağ da bulamadım. daha iyi değil mi, gündelik takıyorsanız, sürekli güç rezervi dolacak...
  • anlatamıyorum  (22.04.24 20:34:08 ~ 20:35:22) 
tool watch değilse yani askeri amaçla falan kullanmayacaksan rastgele al geç. bill gates bile casio kullanıyor.


  • ferenc  (22.04.24 20:53:27) 
seçmeyelim.

tek işlevi saati göstermek olan bir şeye bu kadar para vermek anlamsız.
zaten ikiside güzel değil
  • my fault  (22.04.24 20:56:23) 
Cok kotu ikisi de. Hele markanin cok belirgin yazili oldugu model berbat. Isporta mali gibi ikisi de. Zenginsin herhalde bi saate bu parayi verebildigine gore ama bunlar "yeni zengin" isi :(


  • Kittie  (22.04.24 21:33:55) 
Siz beğendiyseniz elbette zevk sizin para sizin, başka kimseye laf söylemek düşmez ama bence saatlerin ikisi de tasarım olarak oldukça kötü.

Hadi tasarım zevk meselesi, takdir sizin. Ama bu saatlere bu paraları vermek gerçekten haram. 100 USD etmeyecek saatlere 2.000 USD fiyat çekmişler. Bu saatlere bu paralar gerçekten verilmez.

Elinizdeki bütçe gerçekten çok güzel. Bu bütçeyi sonuna kadar değerlendirmeye niyetliyseniz Tissot, Hamilton, Sinn, Longines, Oris, Nomos, Seiko ve benzer markalara bakmanızı öneririm.
  • 10551037  (22.04.24 23:26:26) 
Hocam ikisi de çok kötü maalesef... Bi de saat dandik, verdiğin paraya yazık.

Onların yerine yarı fiyatına bunu alabilirsin, bu baya iyi bi saat:

www.konyalisaat.com.tr

Hani "bi saate bu paralar verilmez" demiyorum, verilir, ben de veriyorum. Ama seçtiğin saatler kötü. Eskaza saatten anlayan birine denk gelirsen "ya ne görgüsüz adammış bu" derler hakkında.

Bi de bence altın rengi olan saate yeşil deri kordon almak lazım... Ben quartz saat takmıyorum ama illa otomatik olmasın diyorsan şunlara bakabilirsin:

www.saatvesaat.com.tr
www.saatvesaat.com.tr

Ek olarak illa çok para vericeksen de şu ikisine bakablirsin:

www.konyalisaat.com.tr

Bu da benim favori saatim, seninkilerden biraz farklı ama belki ilgini çeker: www.konyalisaat.com.tr
  • plutongezegendegilmi  (22.04.24 23:55:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.