[]

Silikon uçlu kulaklık kulağımda durmuyor?

Yıllardır kulak içine girmeyen kulaklıklardan kullanıyorum. Ama daha iyi müzik ve izolasyon istediğim için kulak içi modellerden bir tane aldım Amazon'dan. Şimdi kargoda, fakat arkadaşımda aynı modeli denediğimde hiçbir şekilde kulağımda durmadı. Farklı boyutta uçlarla geliyor, diğerlerini denesem durur mu acaba?

Daha önce de denediğim silikon uçlular hiçbir şekilde kulağımda durmamıştı. Amazon iade alıyor diye biliyorum ama paketi açıp kullandıktan sonra iade etmek hiç içime sinmiyor.


 
airpods pro var, bende de durmuyor 3 çeşiti de. kulağımın sürekli temiz ve yağlanmamış olması gerekiyor anca öyle. o da cildim yağlı olduğundan taktıktan 2-3 saat sonra bile sıkıntı başlıyor. sporda falan hiç kullanamıyorum direkt düşüyor zaten.


  • garavel  (22.04.24 13:37:41) 
galaxy buds2 pro ve haylou gt7 kullandım. ikisi de hiç kulağımdan düşmedi.


  • inheritance  (22.04.24 13:41:06) 
"Farklı boyutta uçlarla geliyor, diğerlerini denesem durur mu acaba?"
Benim de durmuyordu ve sorun takılı olarak gelen silikon uçları değiştirmememdi. Kulak deliğime uyan ucu bulduktan sonra gece uyurken bile düşmüyor kulağımdan.

  • gnosis  (22.04.24 14:12:16) 
İlk yapmanız gereken şey diğerlerini denemekti aslında. Herkesin kulak yapısı farklı hatta bir insanın iki kulağı bile farklı olabiliyor. İki kulağınızda da her ucu ayrı ayrı deneyin. Farklı ölçülerde uçlar farklı kulağınıza uyabilir.

Silikon uç olmazsa ve iade edemezseniz veya etmek istemezseniz internette köpük ve farklı malzemelerden kulaklık uçları da satılıyor.
  • akhenaten  (22.04.24 14:23:27 ~ 14:24:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.