[]

Arkadaşıma araba bulalım

Arkadaşım 700 bin TL bandında, geniş hacimli büyük bagajlı araba bakıyor. Aile arabası olacak tam yani. Çok sanayiye götürmeyecek masrafsız olması önemli. Manuel olmasında sorun yok ama biraz dolu paket olsa güzel olur.

Benim aklıma Qashqai+2 geldi. Siz hangi aracı önerirsinjz?


 
Station araçlarla çok rahat ederler. Toyota, Volvo, Passat mesela. İkinci elde ben olsam otomatikten, ve dizelden uzak dururum. Manuel ve benzinliyle konfor çok farkediyor.

İyice büyük olsun derlerse Volkswagen Transporter bakın. Tatile filan ailecek, çoluk çocuk, kedi, bavul, köpek, ne varsa rahat sığar ve umduğunuzdan kolay kullanılır.
  • alfired  (21.04.24 12:52:22) 
vw jetta bagajı çok geniş.


  • komando kani var bende  (21.04.24 12:56:28) 
Abi qashqai demissin, o paraya 14-15 senelik 250bin km'de arabalar var. Bunlarin sanayiden cikarmamasi imkansiz.

Bu fiyata az km ve 3-4 yıllık egealar var.
10 senelik jetta var.
7-8 senelik focus var.

Bu paraya hem dolu hem geniş hem de sıkıntı cikarmayacak araba yok ya da az var.
Eğer sıkıntı cikarmayacak kısmı ikinci plandaysa önemli olan genişlik falansa o zaman tabiki 250 bin kmde arabalar var. Skoda yeti var misal (yani aile 3 çocuk değilse tabi. Yoksa 7 kisilikten aşağısi zaten kurtarmaz.)
Ford mondeo var.

simdi baktim; alfred dedigi gibi aslinda buyuk lazimsa bu tarz arac. rifter/berlingo, tourneo vs.

Misal rifter hem km az hem yil az hem genis. Tam aile arabasi. Ama tabi bunlarin ek vergi, kontrol vs zımbırtılari var galiba.
  • logisticsmanager  (21.04.24 13:22:02) 
fiat 500L var satayım hemen:) şaka satmam ama bence uygundur temizini bulursa. manuelleri daha sıkıntısızdır.


  • entropik  (21.04.24 21:28:09) 
temiz bir megane 4 arkadasinizin isini gorecektir. bagaji buyuk, piyasa arabasi.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (21.04.24 22:59:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.