[]

patiswiss olayının özeti

ekşi karışmış, mevzu nedir ?

3 başlık + üst editler olunca sorayım dedim.


 
Linkedin'de birisi çikolatalarınız küflü demiş, çikolataları üreten şirketin sahibi de seni avukatlarıma dövdürtürüm demiş, ayrıca kariyeriyle dalga geçmiş.

Özetle yöneticiye yakışmayacak bir yaklaşımda bulunup olayların büyümesine sebep olmuş.
  • kimlanbu  (21.04.24 00:02:12) 
Ek

CEO 2004 ÖSS de 45/45 net yapmış. Kfldldld
  • jackyr  (21.04.24 07:05:59) 
İşi daha tuhaf hale getiren kısım, linkedin'de birisi çikolatalarınız küflü dememiş tam olarak. Aldığım çikolatalar küflüydü, büyük ihtimalle tedarik sürecinde doğru muhafaza edilmiyorlar diye migros'tan şikayetçi olmuş.

Çikolata markasının ceo'su da üstüne alınmış, alınmakla kalmayıp baya şikayet eden kızın evine falan laf atmış. Üstüne Migros'u savunmuş. Hiçbir suç içermemesine rağmen yasal süreç başlatmakla korkutmaya çalışmış. Sırf aldığım çikolatalar küflü çıktı dendiği için, bütün olay bu.

Haliyle absürt bir durum olunca insanlar da "yok artık bu kadar da olmaz" şaşkınlığıyla konuşa konuşa gündeme yerleştirmiş.
  • akhenaten  (21.04.24 09:42:40 ~ 09:45:52) 
elif aslı yıldız tunaoğlu, kendinden 30 yaş büyük biriyle evli golddigger mış. yukardakilere ek gereksiz bilgi de benden olsun.


  • geveze yazar  (21.04.24 09:50:37) 
Arkadaşlar olayı özetlemiş zaten ama ceo nun tavırları gerçekten çok fena profesyonel anlamadıa hiç mi müşteri yönetimi yapacak kişi yok vs bir de “ben işimi kendim görürüm” diye tehditvari konuşması… ayrıca aldığım çikolata küflü çıksa linkedin de paylaşmazdım müşteri hizmetlerine şikayette bulunurdum şikayet eden 2 birim haksızsa ceo 20 birim haksız


  • titanic kemancısı  (21.04.24 21:01:27 ~ 21:01:43) 
Ayrıca kadın, verdiği cevaplarla Migros'u işin içine karıştırdı.
Ekşi, Buna cevap olarak Migros'u bu marka ürünleri kaldırmaya davet etti.
Konu Ekş'yi de aştı ve Twitter'da Migros'un bu ürünleri kaldırmazsa boykot edileceği trend oldu.
Migros Ürünleri inceleme maksatlı kaldıracağını duyurdu.
Migros'un ürünleri raftan çektiği haberleri geldi.
Marka, özür dilediğini duyurdu.
:)
  • Mirket  (21.04.24 21:14:35) 
şikayet eden kişi klasik beyaz yakalı egosuna maruz kalmış.


  • nothing in my way  (21.04.24 22:12:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.