[]

teknoloji alışverişini nereden yapayım?

huawei watch gt4 akıllı saat alacağım. fiyatı 6000 lira civarı. genellikle belirli bir meblağ tutan alışverişleri elden yapmayı tercih ederim. o yüzden kararsız kaldım.

bu saati internetten mi alayım, teknosa'dan mı alayım? en uygun fiyat teknosa'da. teknosa dışındaki teknoloji marketlerde fiyatı 7000 civarı, o yüzden teknosa diyorum.

internette ise hepsiburada'da ve trendyol'da satıcısına göre 6000-6500 lira arasında değişiyor. amazon'da bu ürün yok.

bir tarafım internetten al, 14 gün iade hakkın olsun diyor. bir tarafım görerek al karşında muhatabın olsun, kutusu hasarlı, açılmış, kullanılmış falan gelirse iadeyle uğraşıp canını sıkma diyor.

ne dersiniz nereden alayım? internetten alacaksam da hangi siteden alayım, hepsiburada satıcısından mı, yoksa yüksek puanlı diğer satıcılara mı bakayım?

 
2024 yılında mağazadan almak akıl işi değil. İnternetten daha pahalı. Amazon ve Trendyol tavsiye ederim. Amazon'ndan telefon, tablet, tablet kalemi, kablosuz kulaklık aldım bugüne kadar. Sorun yaşamadım. Fiyat olarak mağazaya göre çok uygundu.


  • dissendium  (20.04.24 20:51:22) 
Hb den al bişey olursa beni bul :)


  • anon1m  (20.04.24 21:11:44) 
almak istediğim saat amazon'da yok, sadece kayış mayış, ekran koruyucu var. kedi maması, kırtasiye vs için trendyol ve hepsiburada'yı aktif olarak kullanıyorum ama hangisinden alayım, hangi satıcıyı tercih edeyim bilemedim. hepsinin puanları iyi, hepsiburada satıcısının puanı yok.

sahte ürün falan da çıkmaz umarım.
  • kibritsuyu  (20.04.24 21:13:59) 
Teknosa kesinlikle. Elden magazadan falan almazdim.


  • mor oje  (20.04.24 21:30:54) 
Huawei'nin kendi resmî sitesinden alın. Hem kayış hediyesi var, hem +1 yıl garanti olur, hem 3 taksitle ödersiniz, hem de sahte ürün gibi bir durum yaşamazsınız.

consumer.huawei.com
  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (21.04.24 01:21:08) 
Huawei sitesi +1

Musteri hizmetlerini arayip saat alacaginizi soyleyin.

indirim kodu olan Gecerli bir kampanya var mi ?

Esime saat alirken bu sekilde kod almistim.

Denemekte fayda var.
  • kaiserr76  (21.04.24 07:02:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.