[]

Yöneticinizden şikayetçiyseniz nasıl çözüyorsunuz?

soru başlıkta.




 
Biraz açar mısın? Ne bakımdan sikayetçisin?


  • rock n roll  (20.04.24 19:59:13) 
@rock n roll

işleri çok ağırdan alıyor ağırdan aldığı şeyler birkaç dakika içerisinde çözülebilecek şeyler ama istiyor ki defalarca sorayım. kendisini böyle tatmin ediyor galiba. bunun dışında çözüm odaklı biri değil bana şunu şöyle yapma diyor tamam nasıl yapayım diyorum cevap yok. illa ki sorun yaşanmasını bekliyor.

ilk defa yöneticilik yapıyor. ve sanırım daha önce başka birine iş öğretmiş o iş öğrettiği kişi bunun yöneticisi olmuş. o konuda yarası var. bana iş öğretme konusunda pek istekli değil. kendine güveni de pek yok. büyük bir şirkette normal elemanken şu an çalıştığımız yer çok daha küçük bir yer buraya yönetici olarak gelmiş benden önce.

çok doluyum neyse.
  • skr1292  (20.04.24 20:14:02) 
Tek cümlelik cevabı yok. Şirket kurumsal mı, değil mi, yöneticinin ağırlığı var mı bir sürü kriter var.

Beni şikayet eden birisi olsa kulağıma bir şekilde gelir, haksızsam gidip bir dahaki sefere bana söyle derim, düzeltmek için yapıcı önlemler alırım, haklıysam ve art niyet gördüysem önce şahsi olarak uyarırım, tekrarında yönetime iletirim ve sonu genellikle pek iyi bitmez.

Bir kaç dakikada çözülecek bir iş olabilir ama belki yöneticinin daha yüksek önceliğe sahip işleri vardır, belki performansınızdan memnun değildir, belki inisiyatif almanız gerekiyordur.

Böyle bir durumda kendinizi korumak için yapılacak şey çok basit, mail atın, whatsapptan yazın, özetle yazılı kanıt oluşturun. "Konuşmamızda ilettiğim gibi" şeklinde başlayıp ne istediğinizi, ne yapılması gerektiğini yazın, ağırdan alıyorsa artık onun problemi, o işi atlayın, başka işe geçin. Bir adım ötesi onun yöneticisini de cc'ye ekleyip yapın. Ondan sonrasını o düşünsün.
  • kimlanbu  (21.04.24 00:25:14) 
çok fazla değişken var konuyla ilgili ama en genel geçer cevap "o yöneticinle konuşarak" olur. profesyonel bir dille anlatırsın derdini ona sinir oluyormuş gibi bir dil değil de işini daha iyi yapmaya çalışıyormuş gibi bir dil kullanmak önemli. bu konuşmadan sonra hala değişim olmazsa ve bu gerçekten orayı senin için çalışılmaz seviyeye getiriyorsa mümkünse onun üstündeki veya dengi birine iletirsin durumu. bu riskli bir durum ama o kişinin arkası ne kadar sağlam veya o şirkette bu tarz personel geri dönüşleri nasıl değerlendiriliyor bunları bilmek iyi olur. bu da olmazsa yeni bir işe geçiş yapmayı deneyeceksin artık çözülemeyedebilir yani böyle bir mevzu.


  • semaforo de medianoche  (21.04.24 01:05:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.