[]

Anneye okuma yazma öğretmek için öğretmen

Gaziantep Seyrantepe mah. Annem için okuma yazma öğretecek evime yakın okuldan bayan öğretmen yahut bu işi yapabilecek öğrenci aramaktayım. Evde sadece annem ve ben varız gün içinde asla evde olmuyorum eğitimi verecek kişi sadece annemle kendisi olucak evde. Daha önceden çok kısa bir süre kursa gittiği için harfleri falan iyi kötü çıkartabiliyor Tanıdığı olan yahut daha farklı bir seçeneği olan yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Bu işi çözene kadar başlığı çok kısa süreliğine de olsa başta tutabilir mi mod arkadaşlar? Teşekkürler.




 
Çok merak ettim, bu işi neden siz yapmıyorsunuz? Youtube'da dünya kadar kaynak video var, Google Play'de oyunlar falan var.
Bir okuma öğreniyorum kitabı eşliğinde herkesin yapabileceği bir şey. Günde 15 dakika ayırsanız en fazla bir ay sürer.

  • Mirket  (20.04.24 18:35:15) 
yoğunluğum ve iş stresim buna çok imkan tanımıyor ama teşekkür ederim dediğiniz videoları araştıracağım.


  • odiyus  (20.04.24 19:26:23) 
halk eğitim de oluyordu.


  • geveze yazar  (20.04.24 20:02:26) 
Hocam “okuyorum” adlı bir uygulama var. Telefon ve tablet üzerinden inceleyebilirsiniz. Annenize faydası olacaktır.


  • ruhen hastayim ben  (20.04.24 20:45:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.