[]

İşten çıkarken performans günü kod yağ

Selam inciciler ve ik profesyonelleri,

14 sene sonunda yurtdışı sebepli işten çıkmam lazım, kıdem vb istedim ama vermek için performans kaynaklı çıkış verip arabulucu ile Alman lazım dediler. Ayrıca sebep olabilmek için de birkaç performans düşüklüğü gösteren mail yapılacakmış.sozel olarak bir sorun olmayacağını belirttiler. Mevzu bahis 550k tl.alip hemen döviz yapıp yurtdışı bir süre idare edecek.

Diğer türlü tazminat alamazsın dediler. Dava vb İki sene para değerini kaybedecek üstelik aynı para alicam.
Eşimin görevi sebebiyle olası iş çıkışı sonrası yurtdışı çıkışım olacak zaten.
Dönersek Tekrar yeni bir firma başlarsam bunu bu şekilde açıklayabilir miyim? Fmcg Firmalar nasıl düşünür?
Bu önerileri iyi mi çözemedim. Diğer türlü kendileri izah edemiyormus.
Dönüşte biz de burdaysak senle çalışırız bizim için önemli degil dediler.

 
performans düşüklüğü diye bir çıkış kodu yok. o yüzden size yardımcı olmak için şirket iç prosedüründe böyle bir yola gidiyorlar sanırım.

bir nevi üst yöneticilere anlatırken kılıf uydurmak.

bence sakıncası yok. ben hemen her değişiklikte tazminatımı alıp çıkarım. sonraki pozisyonda yeni firma ik'ları görüşürse kağıt üstünde performans düşüklüğü gözükeceği için o problem olabilir. ama ben ik'lar arkadaş falan değilse görüştüklerini hiç görmedim.

alın geçin derim.
  • artci sarsinti  (19.04.24 17:55:24) 
Ben de madem öyle 14 yıl aynı şirkette nie çalıştırmışlar diye kendimi savunurum diye düşünüyorum. Gerekirse Arasin sorsun ik. Kötü bir şey soylenmez.


  • cakmayazar  (19.04.24 19:52:42) 
Çakmayazar +1 alın geçin


  • Kediyi üzdün  (20.04.24 01:39:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.