[]

Dük süpürge önerebilir misiniz?

Kablolu süpürgem var ama süpürürken beni yorduğu için temizlik yapmak istemiyorum ya da erteliyorum.

Bu yüzden dikey süpürge almaya karar verdim. Belki böylece üşenmeden her gün temizlik yapabilirim.

Süpürgenin emiş gücü yüksek olmalı. Ama kablolu süpürgeye oranla ne kadar yüksek oluyordur bilemiyorum. Bu konuda bilginiz var mı?

Marka ve model önerebilir misiniz?

 
Hocam birazdan 10 kişi dyson, bir kişi de philips yazacak sana. Ama ben soruda şunu anlamadım: Kablolu süpürge istemeyip dikey süpürge isterken aslında şarjlı dikey süpürge mi istiyorsun? Yoksa kablolu dikey de olur mu?


  • prole  (16.04.24 23:29:51) 
Hocam üşenmeden her gün temizlik yapmanın gerekliliği üzerine düşünün ve günlük hayatımızdaki mikropların bize ne kadar faydalı olduğu üzerine okuma yapın bence.
Her gün temizlik yapmak diye bir gereklilik yok.
Ev ahalisinin çalıştığı onca hanede 2 haftada bir yarım yamalak yapılıyor temizlik.
Çocuklar çamur içinde büyüyünce sağlıklı oluyorlar falan.
Ben miele in normal kablolu süpürgesini kullanıyorum. Ama hareketi o kadar kolay ki yerde, hiç zorluk olmuyor temizlik. Onu da düşünebilirsin. Bataryalı dikey süpürgelerin bataryaları çok uzun gitmiyor diyorlar.
  • zimbirik  (16.04.24 23:52:39) 
grundig aldık anneme daha yeni diyip çekileyim.


  • baldan kaymak  (17.04.24 00:03:54) 
greenote gsc50 veya gsc60, amazon üzerinden yurtdışından alabilirsiniz. ben 1 haftadır kullanıyorum. çok hafif, kullanımı çok rahat ve günlük temizlik için gayet yeterli. fiyatı 4000 tl civarı. dyson vb markalara 20 bin lira vermek istemedim.
Yurtdışından satmak için birkaç tane getiren arkadaşım var, videosunu inceleyin düşünürseniz yardımcı olurum.

  • mustafakesekci  (17.04.24 10:31:52) 
dyson derler dysonun bataryası bitince yenisi 5 bin tl.
ortalama bir marka alıp bataryası ucuz olursa daha mantıklı.

dünya batarya işini çözene kadar kralını da alsan bir gün o batarya bitecek. dikey süpürgede ağırlık önemli ağır bir şey alıpta zorlanmakta var, çekiş gücü düşük alıp çekmemeside var.
  • mikahakkinen  (17.04.24 11:57:57) 
Bütçeniz varsa bütçenize göre Dyson v15 veya v8 öneririm.
Dyson alıp da memnun olmayan insan hiç görmedim. Beğenmeyenlerin hepsi kullanmayanlar. Belki istisnası vardır diyeceğim ama yoktur.

Kablosuz süpürge gerçekten temizlik yapmaya başlamak için çok yardımcı oluyor. Hangi marka olduğu çok önemli değil. Her gün temizlik hedefiniz bana fazla geldi. Her gün değilse de aklınıza geldiğinde hemen süpürmeye başlayabilirsiniz.
  • michael_knight  (17.04.24 12:10:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.