[]

Hafif kıvırcık/dalgalı arası erkek saçı?

Saçlarımı pek uzatmıyorum. Üstten aşağı doğru çektiğimde burnumun ortasına geliyor en fazla.
Ama istiyorum ki saçlarım daha canlı olsun, bukleler tatlı gözüksün. Şu an pek bukle oluşmuyor, hafif dalga yapıp kalıyor. Tam anlatamadım ama biraz daha iyi gözüksün istiyorum. Hiçbir saç ürünü kullanmıyorum, hatta yıllardır dümdüz defne sabunuyla duş alıyorum. Kuruluk - kepek gibi hiç problem yaşamıyorum ama duştan çıktıktan sonra bakım yağı veya şekillendirmeye yardımcı neler kullanabilirim?



 
Aynı tarzda saçlarım vardı, öncelikle şunu bilmelisiniz ki o "ışıl ışıl saçlar" doğal değil. Öyle bir şey yok, baya bir emek var o saçlarda. Eğer gerçekten başarılı bir sonuç istiyorsanız baya bir yaşam tarzına dönüştürmek gerekiyor işi.

Her şeyden önce eğer şekil vermeden doğal şeklini korumak ve aynı zamanda canlı görünmesini istiyorsanız saçlarınızı yavaşça kurutmalısınız. Fön yok, sadece havluyla bukleleri bozmadan nemini alıp 3-4 saat açık havaya çıkmayacaksınız. Saçı tarama işini duşta saçınız ıslakken yapacaksınız. Yıkanırken saçlara çok haşin davranmayacaksınız.

Saç kremi şart, arada bir saç maskesi de kullanın. Kuruma sürecinde, hafif nemliyken kafanızı aşağı eğip buklelere hafif hafif bastırarak köpük kullanmalısınız. Kıvırcık saçlar için olanları alın.

Güneş saçınıza mümkün olduğunda az temas etmeli. Rüzgar da düşman. Defne sabununu da unutun. Saçınızı nemlendirecek ve elektriklenmeyi önleyecek her şey mübah.

Bu saydıklarımı düzenli olarak sürdürmek tam bir çılgınlık, saçımı kestirmeye karar verme sebebim de buydu. Ama sonuç alıyorsunuz o ayrı.

Bunlar arasında en hızlı ve etkili sonucu bence yıkama ve kurulama rutinine ek olarak iyi nemlendiricili bir ürün seçip ona bağlı kalmak ve köpük tarzı bir şekil korucuyu kullanmak geliyor. Mükemmel olmasa da yeterli ve sürdürülebilir düzeyde düzgünleşir saçınız.
  • akhenaten  (16.04.24 12:05:45) 
Siz bence tam olarak "Hakan Mengüç" saçı istiyorsunuz.

İşte o saç: www.hakanmenguc.org

Görenler hayrete düştü: www.hakanmenguc.org

Saçlarımla anılmak istiyorum: www.hakanmenguc.org

Saçları ile söyleşi yaptık: www.hakanmenguc.org

Blendax saç ödülünü Hakan Mengüç kazandı: www.hakanmenguc.org
  • burka  (16.04.24 12:25:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.