[]

Saraybosna yaşlılarla gezi planı

Merhaba iki hafta sonra hem eşimin hem benim anne babaları alıp Saraybosna'ya gideceğiz. Yaşlar 60-70 arası.

Araba kiralayacağız, Mostar'a falan gidilir herhalde havalimanına uzak olsa da. Bir tane şelale var Mostar'a yakın oraya da gideriz.

Sonrasında yaşlılarımızı hırpalamadan nerelere gidelim, nerede ne yiyelim?

 
Mostar'a gitmezseniz bir anlamı yok bosnahersek'e gitmenin mutlaka gidin mostar çok güzel.

onun dışında saraybosna merkezinde orada görülecek gezilecek yerler başçarşı etrafında konumlanmış, yaşlı oldukları için yavai yavaş oraları gezebilirsiniz, cevabi için petica- ferhatovıc yazan bir restoran var gayet lezzetliydi cevabisi, orayı öneririm.

srebrenica şehitliği var ordan yukarı doğru çıkınca da seyir tepesi var orada bir kahve içebilirsiniz. şimdiden iyi gezmeler.
  • Kediyi üzdün  (16.04.24 11:37:34) 
vaktiniz varsa srebrenitsa da görülmeli muhakkak. arabayla yaklaşık 3-4 saat sürebilir mostar'dan tam net hatırlamıyorum. zamana göre siz karar verirsiniz.
başçarşı'da sač isimli yerden boşnak böreği yemeden dönmeyin derim. sadece bu börek için bile oraya gidilir. blagaj alperenler tekkesi var mostara 15 km mesafede. atmosferi ve doğasıyla şahane huzurlu bir yer tavsiye ederim. giriş ücreti 10KM/5EUR olması lazım. bosna'da kuzu tandır da meşhurdur. zdrava voda isimli bir restoran var kuzu çevirme/kuzu tandır severseniz öneririm. gitmeden kendinize rota çizip telefonunuza kaydedebilirsiniz.
keyifli tatiller.
  • ezkaza  (16.04.24 12:43:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.