[]

Tam altın aldım kazıklandım mı?

17200e aldım. burada 16670 yazıyor? kuyumcudan aldım.

bigpara.hurriyet.com.tr


 
Fark normal kuyumcuyla,
Bugün kuyumcuda gram içimn 2570 tl dediler

  • spacevan  (15.04.24 20:14:41 ~ 20:15:02) 
@spacevan: nerden almak lazım hocam? makas nerede az?


  • ya ben lan neyse  (15.04.24 20:15:37) 
normal. fiziksel altın ihtiyacın yoksa bankaların fx platformları en mantıklısı


  • jelly bear  (15.04.24 20:16:29) 
bana fiyat normal geldi.

bir dahaki sefere istanbuldaysan harem altın ankaradaysan altın kaynak mobil uygulamarından fiyat kontrol edip öyle alabilirsiniz. kuyumcuların çoğu bunlara bakıp fiyat veriyor.

Diğer şehirlerdeysen de harem altın
  • nuevo  (15.04.24 20:20:29) 
alabiliyosan fiziki hocam kesinlikle, biriktirmiş olursun. Al sat içöin ise bankalarda saçma sapan makas var önermem onun yerine binance dan işlem yapın


  • spacevan  (15.04.24 20:21:22) 
Trade için fiziki altın alınmaz. Trade'de sadece kuyumcuyu kazandırır. Uzun vade için ya da güvence içinse alınabilir. O zaman da makasa pek bakılmaz.

Yine de bulunduğunuz şehirdeki kuyumcular çarşısına gitmeniz, gitmeden önce fiyatlardan haberdar olmanız, çarşılarda genelde mevcut olan ekranlardan fiyat tespit edip o fiyat üzerinden de mutlaka pazarlık etmeniz uygun olur.

Trade için altın düşünüyorsanız Borsada ALTINS1 kodlu altın sertifikası veya Tefas fonlarından Kuveyt Türk'ün KZL kodlu altın fonu almak uygun bir davranış olur.
  • Mirket  (15.04.24 21:12:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.