[]

bebekli tatil yeri önerisi

merhaba,

10 aylık kızımızla yaz tatili yapmak için araştıralım diyoruz fakat ege'de nereler uygun olur, neresi bizi kazıklamaz, nerede çocuk rahat eder size soralım istedim. balıkesir, çanakkale tatil yerleri hakkında bilgim yok ondan dolayı bodoslama iş yapmak istemedim.

teşekkürler.

 
Assos'ta kumsal yok, bebişi suya sokamazsınız. Küçükkuyu ve diğer içeride kalan yerlerde deniz bence temiz değil, siz de girmeyin. Bozcaada'da su çok soğuk olur ve medeniyetten uzakta olacaksınız. 10 aylık bebekle bunu yapmak istemezsiniz herhalde.

ayvalık bana çok mantıklı geldi. sarımsaklı tarafında uygun fiyatlı otel de vardır. denizi temiz. soğuk değil.
  • co2s2  (15.04.24 15:02:46) 
bebekle en rahat edilen yerler çocuk dostu herşey dahil oteller oluyor genelde, biz kuzenler küçükken en çok böyle rahat etmiştik ama balıkesir ve çanakkalede herşey dahil konsepti pek yok. egeye kayabilirseniz bir çok otel var bu şekilde.
her saatte yemek var, bebekle aman bez değiştirmek için otele geri döndüm aman temiz su nereden bulucam aman sütü nasıl ısıtcam derdi yoktu

  • eja  (15.04.24 15:05:54 ~ 15:06:51) 
kendi plajı olan her şey dahil otel dışında 10 aylık bebekle zorlanırsınız diyorum ben de. zaten düşününce çocuk olduğu için mutlaka 3 öğün yiyeceksiniz, ara öğünleriniz olacak vs... e böyle hesaplayınca yine her şey dahil parasına yaklaşacaksınız.

ayrıca o bölgelerin suyu da çocuk için çok soğuk olabilir.

şu listeye bi bakabilirsiniz.
tatildenizkeyfi.com
  • elorelia  (16.04.24 09:36:01) 
bence 10 aylık bebekle tatil köyü ortamı biraz verimsiz. evet açık büfe var ama bebeğin yedikleri sınırlı. hatta gidip açık büfeden tabak doldurmak bile zor bebekle. alakartta birşeylerin masaya gelmesi bana daha mantıklı geliyor. bunun dışında çocuk kulubu, kaydırak, aksam animasyonundan da faydalanamayacaksınız onun yerine denize sıfır küçük otelleri daha uygun geliyor. neresi olur derseniz birkaç isim vereceğim ama son dönemde nasıldır biraz yorum vs araştırmanızı tavsiye edeceğim.
çanakkale gelibolu kum otel, gökçeada kefalos otel, asos dove otel. güneye gidecekseniz de çıralı sahilinde çok güzel küçük oteller var ama yazın sıcakta zor olabilir.

  • delidiyorum  (16.04.24 09:45:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.