[]

Eruzurum Artvin / Erzurum rizeg

Erzurum üzerinden Rizeye gitmek istiyoruz.ama artvini de görerek gitmek istiyoruz.artvin Erzurum yolu nasıl acaba bilen var mı? Direkt Erzurum Rize mi yapmak mantıklı mı yoksa Artvin'emi gitmek mantıklı acaba.erzurum Artvin yolu nasıl bilemediğimiz sen karar veremedik




 
Erzurum Rize de Erzurum Artvin de büyük ölçüde kötü yollar. Eşit derecede kötü diyebilirim sanırım. Gece gitmemenizi öneririm.


  • but that was just a dream  (15.04.24 02:04:47) 
Bu mevsimde Artvin yolu güzel olur. Şavşat’ı da Artvin merkzezini de Hopa’yı da görmüş olursunuz.

Rize’yi siktir edin. Hopa’da takılın. Ben de bu hafta ordayım, köyde misafir ederim hatta sizi :)
  • godless frog  (15.04.24 02:14:42) 
Erzurum - Bayburt arasındaki yol da manzara olarak fena değil aslında ama kışın güzel. Karlı manzaralı falan.


  • godless frog  (15.04.24 02:17:29) 
artvin'de bir olay yok. güzel olan yerler sahil şeridinde başlıyor. vaktiniz varsa yapın. tortum şelalesini falan görürsünüz.


  • paintov  (15.04.24 13:02:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.