[]

Tag Heuer Carrera Casual Giyimle Uygun mu?

Selamlar,

Genellikle kot tişört ( bazen polo bazen bisiklet yaka) giyiniyorum. Casual bir giyim tarzım var. Takım elbise ya da formal giyimin yok denecek kadar az.

Bir saat beğendim, benim gibi casual giyinen birine uygun mu sizce?

www.engsaat.com

Yoksa daha spor model olan formula 1 modeline mi bakayım?

 
bu saatin herhangi bir tarzla uyuşmaması durumu olmaz her kombine gider, sırıtmaz. ama tahminimce sizin tarzınıza formula 1 daha iyi oturur.

ek olarak linkte saate 130 bin lira yazmışlar aynısı 2800-3000 dolar civarında amazon.com'da. 5 bin dolar bütçeniz varsa kesinlikle speedmaster tavsiye ederim.
  • gule gule  (13.04.24 19:25:02) 
Tudor Black Bay casual için daha uygun bence. O kadar para vereceksen buna bakabilirsin. Ya da mesela Zenith A384. Bence casual giyime bunlar daha çok yakışır (5bin dolar bütçeye göre yazdım bunları). Bütçe max 130bin ise Longines Hydroconquest GMT, Seiko Sje093 ya da Marinemaster da bakabilirsin. Gönderdiğiniz saat casual ile uyumlu ama daha spor bir saat tercih edecek olursanız diye kendi zevkimden yazdım:) Ha illa Tag olacak ise siyah kadran Formula 1 daha iyi.


  • prole  (13.04.24 23:00:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.