[]

tişört basma online satma işinde para var mı?

mantıklı bir girişim mi? ne dersiniz? makinasını alayım tasarımını yapayım yaptırayım satayım?




 
eticaret sitelerinin avantajlari oldugu gibi dezavantajlari da var. o konuyu iyi arastirmak lazim, kendi siteniz uzerinden satmak isterseniz de oraya nasil trafik cekeceksiniz o konular onemli. ayrica kargo giderleri basa bela olabiliyor, ozellikle iadelerden oturu caniniz cok sıkılabilir. urun kismi onemli oldugu kadar diger kisimlari da iyi arastirmak lazim. yoksa basic tshirt bile satabilirsiniz gerekli trafigi sagladiktan sonra.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (13.04.24 18:22:42) 
Kisa cevap:

Hayir yok.
  • Yourcousinmarvinberry  (13.04.24 18:33:57) 
bu tarz fikirler başlangıç aşamasında çok heyecan verici oluyor. Özellikle uygulaması kolay olduğu ve bir çok şirket maliyetinden uzak durulduğu için. Fakat bu şekilde çok fazla proje mevcut. printfy konusunu araştırmanı öneririm. senin yerine baskıyı yapıp kargo ile teslimatı bile sağlıyorlar. sen sadece tasarımı yapıp satmaya çalışıyorsun o kadar.


  • anathemamen666  (13.04.24 18:34:58) 
Bütün girişimler mantıklıdır. Önemli olan sen becerebilecek misin? Olay Makinayi alıp tasarım yaptırıp urettirio fotosunu çekmek ve bir siteye koymak degil ki. Yüksek adette Satmayi başarıp kar elde edebilmek


  • alimcgraw  (14.04.24 10:26:36) 
Şuan 10 magazalik bir alanin olduğu onunden yılda 10 milyon kişinin geçtiğibir yerde iki mağazam var. Sürekli buraya yeni mağazalar açılıyor batıyor kapanıyor batıyor kapanıyor yenisi aciliyor. Onlar sadece geçen 10 milyon kişiye odaklı. Yüzde biri alsa zengin olurum diyor ama almıyor. Benim magazalrsa para basıyor. Çünkü ben ordan geçen on milyon niçin ordan geçiyor onu biliyorum. Yani olay ürünü bulmak değil. Doğru müşteriye sunabilmek.


  • alimcgraw  (14.04.24 10:29:01) 
bunun icin yapilmis bir site var. tisort basina 5 euro kazaniyorsun dizayni kendin yapip. siparis geldikce basilip gonderiliyor.

bi kere denedim onlarca dizayn hazirlayip hic siparis almadim. arkadasim 3-5 tane almisti da o kadar vakit harcadi ki gidip garsonluk yapmak daha mantikliydi ona gore.
  • bohr atom modeli  (14.04.24 11:09:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.