[]

Benzini hep aynı yerden almak mantıklı mı

İş bankası kredi kartım var. Genelde opet total petrol ofisi, hangisi denk gelirse ondan benzin alıyorum. Üyeliğim falan da yok. Sadece totale geçsem nasıl bir kârım olur? Yılda 8000 km gidiyorum.




 
Eskiden bütün benzin istasyonlarında her bankanın pos makinesi vardı. Son düzenlemelerden sonra pos makinesi sayısının çok olması maliyetli olunca birçok posu iptal ettiler.

Kart kampanyalarında da birinci kural olarak 'üye işyerlerinden' der.
Dolayısıyla genelde yakıt aldığın istasyonlarda hangi bankanın posu olduğunu öğrenmen lazım.

Total genellikle Ziraatle ortak kampanya düzenliyor. Sizin totalin Ziraat posu varsa bir ziraat bankkart edinmende fayda var.

Ayrıca Total klup üyeliğinin de avantajları var. O da puan biriktiriyor diye biliyorum.
Petrol ofisinin de yanılmıyorsam İş bankasıyla ortak kampanyaları oluyor.
  • Mirket  (12.04.24 19:49:52) 
Genellikle yılda 30bin km üzeri ise kampanyalar işe yarar. Yılda 8bin km çok az, değmez. Ama..

Hangi yakıtla arabanız daha iyi çalışıyor, sesi, çekişi daha iyi oluyorsa oradan almaya devam edin. Kullanırken farkedersiniz kalite farkını.

Arabanıza kötü yakıt almanın vereceği zarar büyük olur. Bu nedenle kampanya yerine kaliteye önem vermeniz daha doğru.
  • alfired  (12.04.24 23:26:57) 
akaryakıt istayonlarının kendi üyelikleri pek puan vermiyor.
ama chippin ve kendi bankanın kart kampanyalarına bakarak o ayki alım tercihlerini değiştirebilirsin.

ben genelde opetten alıyorum en çok kampanya onda oluyor. banka olarak da yapıkredi de akbankı öneririm.
sürekli puan veya iade geliyor bana akaryakıt alımından. genelde %10 indirimli almış oluyorum her ay.
  • jelly bear  (12.04.24 23:33:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.