[]

döviz kazanma rehberi

Artık canıma tak etti. Ne kadar çalışırsam çalışayım yerimde sekiyor gibi hissediyorum. 3 senedir satış alanında çalışıyorum. Keşke teknik bir becerim olsaydı diye ağlanıp duruyorum. 26 yaşındayım. İstanbul Üniversite'sinde sosyal bir bölüm bitirdim.

Ne yapmalı da sterlin dolar euro kazanmalı? Türkiye'de yaşayan bir Türk'ün, hatta benim bile, sterlin kazanabileceği bir boşluk olduğuna inanmak istiyorum. Bana bir akıl verin ne olur.

Yapay zekaya çok ilgiliyim. Adobe Premiere ve Photoshop kullanıyorum. Kodlama beni uzun vadede sarmaz gibi. Durum böyleyken böyle.

Şimdiden çok teşekkürler

 
Remote Customer support işleri var. Türkçe biliyorsanız chat üstünden ya da telefon üstünden yabancı firmaların türkçe müşterileri için support işlerinde çalışabilirsiniz. İyi ödeme yapıyorlar. Ama firmaları dikkatli seçin dolandırıcı olma ihtimali de var. Genelde büyük yazılım ve oyun şirketleri mesela dönem dönem ciddi alım yapıyor.

Bunun dışında adobe after effects öğrenirseniz sadece tiktok sosyal medya editleri yaparak bile para kazanırsınız.

Fiverr, upwork vb sayfaları takip edin.

bu arada upwork'de türkiye'de mal araştıran ya da fuarlara gelen insanlar kendilerine tercüman vb arıyor bazen.
  • anten  (11.04.24 13:28:00 ~ 13:28:47) 
yaşın genç yaptığın işten memnun değilsen bi an önce geç kalmadan değiştir. Sağdan soldan çeviri hizmetiyle vs is yaparak geçim sağlayamazsın.


  • Mcfly  (11.04.24 15:55:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.