[]

Eskişehir'de otel tavsiye edebilir misiniz?

Ankara'dan 1 gece konaklamalı, hanımla birlikte Eskişehir'e gezmeye gideceğiz. Çok konfor aramıyoruz ama düzgün, temiz olursa iyi olur. Tavsiye edebileceğiniz bir otel var mı? Araç var ama şehir merkezinden de çok uzaklaşmak istemeyiz.




 
ibis


  • superb  (10.04.24 22:51:40) 
Osmangazi üniversitesinin karşısında nova vista var güzel, oraya yakın dedeman da iyi. Buralar şehrin en merkezine tramvayla da arabayla da 10-15 dk uzaklıkta yerler. Daha merkezde ibis var ama kalmadım orda. Tymbris diye bir otelde kalmıştım 4 sene önce ama var mı hâlâ, ne durumda bilmiyorum.


  • nundu  (10.04.24 22:58:09) 
Vendome otel. Merkezde, güzel bir pub ı var.


  • thesomberlain  (10.04.24 23:05:16) 
Vendom'a gitme
İbis nispeten pahalı
İbis otelin karşısında arus otel var, tavsiye ederim. Ayda 2 gece orafa kalırım uzun yıllardır
  • etna  (11.04.24 06:38:14) 
Osmangazi üniversitesi konukevi. Temiz nezih kahvaltı kötü ama.


  • jackyr  (11.04.24 11:02:59) 
Ben her gitmemde The Breeze Hotel'de kalıyorum, emniyet müdürlüğünün direkt karşısı.
Hem Odunpazarı'na hem merkez tarafına çok yakın.
Gayet temiz düzgün bir yer.
  • mutekebbir  (11.04.24 14:08:59) 
Demek istediğim esogü otelmiş. Konukevi farklı yerdeymiş. Kusura bakmayın.


  • jackyr  (11.04.24 20:45:33) 
Bir başkasına lazımolursa diye yazıyorum. Grande Arte Hotel'de kaldık. Çok iyiydi. Sadece otopark sorunu var.


  • birşeylersoracağım  (01.05.24 16:08:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.