[]

Arabada içeri su alma problemi yaşayan var mı?

Böyle bir sorunumuz var. Araç 2012 model golf. Muhtemelen arka taraftan bir yerden su aldığı kanaatindeyiz. Çünkü istetme tekerinin konulduğu kısım ve altı komple su gölüydü açtırdığımızda. Yetkili resmî Servise götürdük nokta tespiti yapamadılar tüm parçaları değişeceğiz diyorlar 100 bin lira fiyat biçtiler o da süreçte artabilir dediler arabanın değeri zaten 500-600 bin liradır.

Özel bir tamirciye götürdük nereden aldığını bulamadılar. Gerçekten Çok bela bir durumla karşı karşıyayız. Araba kış dönemi iç kısmı komple yeşil küf oluyor. Bu sorunu nasıl çözeriz?

Şimdiden teşekkürler.

 
Daha öncede arkadan kaza sebepli bir sorun yoksa, genelde arka farların kasayla bağlantı noktalarındaki çok küçük boşluklardan kaynaklanır.
Aracın face gruplarına da bir bakın sorun derim.

Yetkili servisin nokta tespiti rayiç değil, kazık fiyat biçmekten ibaret olmalı.
Golf alan biri varını yoğunu bu araç için harcar diye düşünüyorlardır.
  • diyecevaplandı  (10.04.24 09:02:43) 
Arac sunrooflu ise %99 problem su mavi hortumlarin yillar gectikce kisalip alttan cikmasi:

www.youtube.com
2013 tiguan icin yasadim ayni problemi.

Daha once de bir sunroof olmayan hatchback focus'da yasamistim. Bagaj ici sag sol taraflari actim, oradaki sac gozlerinin birisi su doluydu. O gozun agzini metal slikonu ile kapattim sorun cozulmustu. Problemi kendiniz bulabilirsiniz, genelde bagaj icinin sag yada sol tarafinda oluyor. Oralari biraz vakit ayirip acarsaniz bulunur.
  • The_Lollok  (10.04.24 10:28:07 ~ 10:38:00) 
yetkili servis ilgilenmemek için öyle bir fiyat çekmiş. direkt su kaçağı tamirinde özelleşmiş yerler var onları bulup gitmeniz gerekmekte. youtubeda video çeken ustalar var onlara ulaşıp sorun bi deneyimli olanı çıkacaktır.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (10.04.24 10:49:04) 
Oncelikle stepne,istetme diye bir yer yok.stepne en olmadi istepne.

Muhtemelen aracin tahliyeleri tikali suyu iceriye kusuyor.sanayide bir otocamci vs olur gidin kilvuz kabloyla butun tahliye deliklerini acsinlar.sorun bu degilse fitilleri kontrol etsinler.bagaj islaniyor dediginiz icin motor tarafindan bir sizinti degildir.arka silecek aksamina bakilsin.

Youtube a wet floor on your car yazip cikan videolari seyredin.

100 bin falanda vermeyin.bir iscilik atilmasi yeterli bir istir.illa verecegim diyorsaniz bana 20 bin atin ben hallederim.
  • duptıs  (10.04.24 11:51:39) 
golflerde kroniktir. silikon ile 100 liraya çözersiniz.

www.youtube.com
  • mutlu yillar sana  (10.04.24 12:43:16) 
arka farlar olabilir


  • paintov  (10.04.24 15:38:50) 
Bende Golf varken sağolsun birisi daha aracı aldığımın 2. haftasında otoparktan çıkarken sol arka çamurluğa vurmuştu. Tekerin üst tarafında göçük oldu, o dönem hemen yaptıramadım ve kış mevsimi idi.

Aracı servise götürüp yaptırmak istediğimde yedek lastiğin olduğu bölümün göl haline geldiğini söylemişlerdi. Kaporta düzeltilince sorun kendiliğinden giderildi. (Kaportacıda yaptırdım)

Aracın arka bölümünde belki fark etmediğiniz bir göçük vs. olabilir, bir de bu gözle ustaların incelemesini tavsiye ederim. Suyu tahliye eden bir bölümde hasar oluşmuş olabilir.
  • Lethe  (10.04.24 17:17:06) 
Arka far. Kesin bilgi. Geçmiş olsun.


  • hunharca ben  (11.04.24 00:56:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.