[]

yutkununca boğazım ağrıyor

başka herhangi bir belirti yok. sadece yutkununca boğazım çok zorlanıyor ve ağrıyor. ne önerirsiniz. dün de ishal olmuştum. değişik bir virüs ya da bakteri kaptım gibi ama bağışıklığımı düşürmedi gibi hissediyorum.




 
ne önerirsiniz. ılık bir çay içiyorum şimdilik


  • gizemli dede  (10.04.24 04:55:26) 
aşırı ağrıyor yalnız. uyutmayacak kadar.


  • gizemli dede  (10.04.24 05:04:18) 
Bende de aynı şekilde seyretti bir buçuk haftanın sonunda yatak döşek hasta oldum. Doktora gidin sprey ya da gargara verecektir, rahatlatır. Geçmiş olsun


  • black holes in the sky  (10.04.24 08:21:12) 
Boğaz gargarası varsa kullanın günde 2 - 3 kez, boğazı temizlesin. C vitamini varsa takviye alın. Antibiyotiklik bir durumsa acile gidersiniz ama kolay kolay da antibiyotik verilmiyor.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (10.04.24 10:20:17) 
Andorex gargara, geçmiş olsun, iyi bayramler


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (10.04.24 11:09:04) 
direkt acile gidip ilac yazdirin. gecen ay tum aile o sekilde hastalandik, ilac almadan gecmiyor. hepimize de augmentin 1000, ibucold c, parol, andorex gargara yazdilar.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (10.04.24 11:51:03) 
10. Gündeyim.

Benim belirtilerim de seninkiyle ayniydi ve hala iyilesebimis degilim.

Acile gitmeni oneririm bogazin için. Sayet iltihapsa çare yok antibiyotik yazacaklar.

Bu neyin virusu bilmiyorum ama ben dahil çogu kisi hastaliktan kiriliyor.
  • Yourcousinmarvinberry  (10.04.24 13:11:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.