[]

saadet zinciri

bu aksam ve yarin ogleden sonra benim icin cok onemli iki konuda gorusme yapacagim, heyecandan kalbim agzimda atiyor.

bunu okuyan herkesten bana iyi dileklerini gondermesini, sans dilemesini, dua etmesini rica ediyorum... hayatimi yoluna koyabilmem icin bu iyi gelismelere cok ihtiyacim var. elden ele buyutelim su zinciri :)

hepinizi opuyorum iyi bayramlar diliyorum :)

 
Yarın akşam inşallah güzel haberlerini okumak içim gireceğim duyuruya


  • Tina  (09.04.24 18:54:55) 
Hayirlisi olsun senin icin. Tabii ki gonlunden gecen olsun isteriz hepimiz ama senin icin hayirlisi hangisiyse o olsun. Sansin bol olsun.


  • mor oje  (09.04.24 19:10:02) 
maç maç gidelim okan hocamın hep dediği gibi.

önce bu akşam. bizi de bilgilendir :)
  • baldan kaymak  (09.04.24 19:26:11) 
Saadet zinciri tehlikeli diyorlar, girmem ben bu işe:(

Hadi şimdiden bekliyoruz haberleri. Annemden yansıma yapıyorum "hayırlı olacaksa olsun" :)
  • logisticsmanager  (09.04.24 20:06:08) 
Ne kadar güzel heyecanlar. İnşallah su gibi geçer ve güzel haberlerini paylaşmak nasip olur.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (09.04.24 23:21:11) 
Allah gönlüne göre versin, görüşmelerin senin için hayırlı olacak şekilde neticelensin. Niyet hayır akıbet hayır diyelim.


  • epitaf  (10.04.24 12:42:41) 
guncelleme ile geldim. dun aksamki gorusme gonul isiydi ve maalesef istedigim gibi gitmedi. hatta baya kotu gecti, biraz gururum kirildi. hayirlisi olsun yazanlar yuzunden boyle oldu diye dusunuyorum :D ("hayirlisi olsun derseniz evde kalirsiniz cunku en hayirlisi odur" diye bi laf vardi :p)

bugunku gorusme kariyerimle ilgiliydi, oldukca iyi gecti. simdi beklemeye devam...

hayirlisiyla o isi alicam, sonra da yeni asklara yelken acicam :)

hepinize tesekkurler <3
  • inspired by a true story  (10.04.24 15:27:58) 
Gönül işi meselen iyi ki olmamış, terbiyesizmiş belli ki. Kariyerinde başarılar.


  • rock n roll  (10.04.24 16:02:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.