[]

Asperox'la ayakkabı temizleyenler...

Reklamlarında ayakkabı temizlenir diyordu inandık temizledik.

Deri çatlak çatlak oldu, gitti ayakkabı.

Benimki basit bi beyaz puma'ydı ama pahalı bi ayakkabı olsa içim yanardı.

Asperox'la deri ayakkabı temizleyip memnun kalan var mı?

 
Hiç denemedim asperox'u.

Spor ayakkabı konusunda da test edip tavsiye edebileceğim yegane ürün Domol Halı Ve Döşeme Temizleyici Köpük'tür. Hanım sağolsun atölyede işlettiği için ayakkabıları ( neredeyse hepsi nike ve skechers ) çok hızlı kirleniyor. Yıkamak vs. konu dışı olunca bu bahsettiğim ürünü denedim gerçekten istediğim temizliği elde ettim. Üstelik ıslanmadığı için koku gibi dertlerde olmadı.
Köpüğü yeter miktarda sıkın zaten krema kıvamında çıkıyor sonra mutfak süngerinin (sıfır olsun) yeşil tarafı ile ovalayarak temizleyin. İnat eden yerlerde tekrarlayın , nemi gitsin diye kenara bırakın sonra mis gibi kullanın.
  • synax  (08.04.24 22:44:32) 
her ayakkabıda iyi sonuç alınır diyemem elbette, ama ben dümdüz çamaşır makinesine atıyorum ayakkabıları.

suni deri oakley battalion var mesela bot olarak, türkiyede pek bilinmese de iyi markadır daha çok gözlükleriyle biliniyor... onu da yıkadım makinede, çatak vs. yok.. gerisi genelde koşu ayakkabısı, adidas energy boost filan yıkadım mesela. hiçbir sorun yok.

ama eski bi adidas modelinde(supernova glide) tabanda ayrılma oldu yapıştırıcısı saldı kendini. üşenmediğimde bi ara geri yapıştırabilirim fiziksel olarak hasar görmedi yine. 5-6 farklı ayakkabıyı makinede yıkadım sadece birinde bahsettiğim sıkıntıyla karşılaştım.

en yeni ayakkabım adidas ultraboost light, onun da yıkanma zamanı yaklaşıyor :D bakalım bi problem olacak mı... ama sanmıyorum.
  • konetsu  (09.04.24 06:11:31 ~ 06:13:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.