[]

kiehl’s ürünleri kullanan var mı?

erkeklere özel yüz bakım ürünlerinin reklamını gördüm de deneyip memnun kalan var mı?
ya da erkekler için cilt bakımı ürünü öneriniz varsa onu da alırım.
(Cildimde herhangi bi sorun yok sadece sarkma kırışık vs gibi şeyleri belki geciktirecek tavsiyelere ihtiyacım var)
cheers.

 
Oncelikle erkeklere ozel kismi tamemen palavra, icerikler %100 ayni. Tek degisen sey pakedinin rengi.

Genel olarak cilt bakim urunleri gozle gorulur bir fayda saglamaz. Yani duz nemlendirici ve gunes kremi kullansan, gunesten kacinip sigara icmesen, uykuna dikkat etsen falan... Yapabilecegin seyler bu kadar. Ozellile Kiehls gibi markalar (her yerde duymaninin sebebi reklama abanmalari) tamamen para tuzagi.
  • hot potato  (08.04.24 00:15:35) 
soyledigin seylerle bahsedilen marka cok alakasi yok bazi serumlar cilt elastigini artirsa da. botoks dene


  • ala09  (08.04.24 00:30:20) 
botoks vs gibi şeyleri istemiyorum. Vücuduma dışardan yabancı bişi enjekte etme ve üstelik mimiklerimi de öldürme fikrine hiç sıcak değilim.

aslında kadın erkek ayrımı olmadığını biliyorum.
cilt temizliği ve nemlendirici dışında yapmak gereken çok da bişi yok sanırım?
  • rentts  (08.04.24 00:38:51) 
Yukarida yazdiklarima ek yapabilecegin tek sey kaliteli bir merkeze gidip dermatologun yapacagi islemler olabilir (lazer falan) ama tabii onlarin duzgunu de bayagi tuzlu olur. Gerisi genetik.


  • hot potato  (08.04.24 00:45:05) 
Lazerden kasıt ne?


  • rentts  (08.04.24 00:50:29) 
ben kullanıyorum ama benim cildim sivilceli. eğer herhangi bir ürün kullanmazsam suratım yapboz tahtası gibi oluyor, önce doktor tedavi etti şimdi de kontrol altında tutmak için kullanıyorum, Facial Fuel Energizing Scrub, Ultra Pure High-Potency Serum 5.0% Niacinamide, Ultra Pure High-Potency Serum 9.8% Glycolic Acid,
Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser, Ultra Facial Oil-Free Toner,
Ultra Facial Oil-Free Gel Cream kullanıyorum. 22 kasımda sipariş etmişim, serumlar bitti, diğerlerini hala kullanıyorum.
  • fakat  (08.04.24 01:02:04) 
kiehls çok gereksiz şekilde pahalı. sarkma için çözüm olacağına inanmıyorum cilt bakım ürünleriyle ama kırışıklık için düşük dozda retinol-retinal ya da bakuchiol kullanmaya başlayabilirsiniz. aslında sarkmalar için de missha'nın özel serileri mevcut youngan ve sosaeng misal ama dediğim gibi çok inandırıcı bulmuyorum. iyi bir ginseng özü serumu ile deneme yapabilirsiniz belki. hyggee markasının bir ürünü var böyle, gayet iyi. bir de cildinize yeten bir nemlendirici çok fark yaratır. kore ürünlerine meraklı olduğum için retinol önerim cosrx, tiam, isntree gibi markalar olacak. the inkey list'in retinolünün de iyi olduğunu duydum, sephoralara bakabilirsiniz.


  • suyin  (08.04.24 18:09:50) 
kiehl's i 5 sene önce arastirmistim.
icerigindeki ürünlerde ucuz ürünlere göre pek bir farklilik yok. o paralara degecek bir ürün degil.

sarkmayi bilmem ama kirisikliga serumlar iyi geliyor. bir de cildini bol bol nemlendirmen ve su icmen gerek.
  • robert bosch  (08.04.24 18:12:24 ~ 18:13:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.