[]

Tüm yönleri kaydeden araç içi kamera?

Aracı satışa çıkardığımız bu dönemde başımıza gelmeyen kalmadı. Son iki üç ayda üç dört kez araç çizildi. Birileri gelip sürtüyor. Yaptırıyoruz, yine aynısı oluyor. Bugün sitenin otoparkında yine sürtmüşler araca. Kamera kaydı yok. Aracın her tarafını Tesla gibi 7/24 kaydedecek bir sistem var mıdır?




 
tesla gibi 360 derece kayıt eden yok fakat, geniş açılı ve bu tarz sürtmeler veya kazalar için sensörlü araç içi kameralar var. örneğin viofo'nun tüm modelleri bunu destekliyor. eğer aracınızı hergün kullanıyorsanız ürünü aldıktan sonra araç elektrikçisine gidip bu kameranın bağlantısını her zaman elektrik alacak şekilde yaptırırsanız kimin yaptığını bulma ihtimaliniz artar.


  • false pretension  (07.04.24 16:48:13) 
360 derece yok en fazla ön-arka alacak şekilde var yandan sürtseler bile o an önden ya da arkadan görüş açısına girer mutlaka. Hele ki site içinde çok rahat bulursunuz kim olduğunu yalnız park modunda kayıt etmesi için sigortadan bağlatmanız gerekiyor 7/24 kayıt modu, çarpışmaya bağlı olarak anında size de bildirim atar.

sadece sürüş modunda kullanılan usb/çakmak akü girişi akü çalıştıkça kayıt yapıyor 7/24 kayıt almaz.
70 MAI'nin modellerine bakabilirsiniz eğer arka taraf duvara vs denk geliyorsa sadece ön görüş açısı bile alsanız yeter.
  • titanic kemancısı  (07.04.24 18:02:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.