[]

Uçağa alınmamak

SunExpress uçuşuma 30 dk kala havaalanındaydım. checkin işlemini yoldayken yapmaya çalıştım uygulama hata veriyordu. Görevli uçuşa 45 dk kala checkin sistemlerinin kapandığını uçağa alınmayacağımı ve vergi iadesi yapılabileceğini söyledi. Bir sonraki sefere aktarım yapılmasını istedim o da olmadı
Benim bu tarz durumlarda ne yapmam gerekiyordu? Muhtemelen uçak full dolu gitti fazladan bilet satışı yaptılar bende ortada kaldım



 
Ne yazık ki yapabileceğiniz birşey yok. Online check-in yapabilseydiniz 20 dk. kalaya kadar uçağa binebilirdiniz, ama yapamadığınız için yapacak birşey kalmamış.


  • tss  (07.04.24 04:35:39) 
Fazladan bilet yuzunden oldugunu sanmiyorum. Oyle olsa soylerlerdi. Bu gizledikleri bi durum falan degil zaten.
Yapmaniz gerekenleri yapmamissiniz, ucaga girememissiniz bu kadar net.
Boyle durumlarda yapacaginiz bir sey yok. Bir sonraki sefere yapmaniz gerekenleri dogru zamanda tamamlarsaniz ucaga girebilirsiniz.
  • zimbirik  (07.04.24 10:18:37) 
Zimbirik+1

Sunexpress kullanım koşulları konuyu aşağıdaki gibi açıklamış:

Tarafınıza uçuşla ilgili olarak hazır bulunmanız için başka bir zaman bildirilmediyse yurt dışı uçuşlarında uçuş saatinden en az 2 saat önce Check-in/Kontuar önünde bulunmakla yükümlüsünüz.

Türkiye dahilindeki uçuşlarda, size uçuşla ilgili olarak hazır bulunmanız için başka bir zaman bildirilmediyse uçuş saatinden en az 90 dakika önce Check-in/Kontuar önünde hazır bulunmakla yükümlüsünüz.

Havalimanına varışınızı bildirilen sürelere uyacak şekilde planlamanızı önemle rica ederiz. Ek olarak, uçağa binmek için bildirilen zamanda uçağa biniş kapısında hazır bulunmanız gerekir.

Bu süreye uymadığınız takdirde SunExpress, uçuş rezervasyonunuzu iptal etmeye ve taşımayı reddetmeye yetkilidir. Bu kuralların sadece tarafınıza atfedilebilecek nedenlerle ihlali sonucu ortaya çıkan zararlarınız ve harcamalarınızdan SunExpress sorumlu değildir.
  • salihdt  (07.04.24 10:23:33) 
sunexpress'e özel bi uygulama değil.thy'de de aynı şekilde. o yüzden online check in yapıp elektronik bileti bastırmak gerekiyor. bu şekilde yaparsanız kapı kapanana kadar şansınız var.


  • spirit crusher  (07.04.24 14:33:56) 
sunexpress 36 saat kala check in açıyor, son 45 dk ise tüm şirketler check-in kapatırlar. çünkü son 30 dk yolcu binişi başlar.

"Benim bu tarz durumlarda ne yapmam gerekiyordu?", son 36 saat içinde yaklaşık 1,5-2 dk zaman ayırıp check-in yapmanız gerekiyordu.
  • avatar is back  (07.04.24 14:57:21) 
Kaçırmışsınız uçağı. Elden birşey gelmez


  • basond  (07.04.24 17:41:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.