[]

USB C Hub hakkında bilgi

Selam.

Kullandığım dizüstü pcnin type c çıkışı var 2 tane. birisi ile şarj ediyorum. diğeri ise sanırım birçok fonksiyonu olan bir çıkış. aşağıdaki linkteki aparat ile 2 ayrı monitör kullanmak istiyorum ( VGA çıkışlı monitörler)

Linkteki aparat sorun çıkarır mı? görüntü de donma, şarj olurken ısınma vs gibi. kullanan varsa bilgi verebilir mi?

Teşekkürler.


www.amazon.com.tr

 
kullanmadım ama bu ürünlerin dandiklerinde aşırı ısınma problemi yaşanabiliyor.


  • oldz  (07.04.24 01:57:17) 
Ben bu cihazı aldım dün. Yorumlar iyiydi.


amzn.eu


Sepeti 400 üzeri yaparsan( yurt dışı ürün olacak ve satıcı Amazon olacak) kargo ödemezsin.
  • jackyr  (07.04.24 05:52:04) 
portatif, elektrige baglanmayan ekranlardan mi yoksa normal monitor mu? fise takilan monitor icin problem olmaz. fise takilmayan portatif ekranlar icin ise dizustu bilgisayarin o fonksiyonel cikisinin 5v elektrigi vermesi gerekiyor. Benim masaustu pc nin de var oyle bir cikisi guya ama prize takilmayan portatif monitor icin elektrigi yetmedi.


  • The_Lollok  (07.04.24 07:25:55 ~ 07:27:41) 
o ikinci dediğiniz çıkışın thunderbolt olması gerekli. bu hub'ların şöyle bir durumu var, iki monitör bağladınız, bir de harici diske bir şeyler atayım derseniz monitörlere görüntüyü vermeme veya yavaş verme gibi durumları olabiliyor. 700 lira bu kadar çıkışı olan bir hub için saçma bir fiyat. o fiyata iyi bir thunderbolt kablosu bile zor alınıyor. çok bir şey beklemeyin.


  • malheiros  (07.04.24 20:43:24) 
@jackyr bu ürünü de gördüm ama bunda VGA çıkışı yok. Monitörünün çıkışı VGA.

@The_Lollok elektrikle çalışan klasik monitör.

@malheiros benim amacım aslında şu, her sabah işe gittiğimde 2 monitör kablosu, 1 ethernet klavye mause (harici bunlar) belki bir de şarj kablolarını sürekli tek tek takıp çıkarmak istemiyorum. sadece usb c ye bu cihazı takıp çıkarsam diyorum. sadece pc yi alıp eve gideceğim sonuç olarak.
  • Carlito Brigante  (07.04.24 20:49:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.