[]

Westworld izlenir mi?

İlk iki sezon bölümlerinin puanları çok iyiyken sonra biraz düşmüş. Final bölümünün puanı ise epey kötü. O kadar izleyip sonunda saçma bir şekilde bağlıyorlarsa izlemeyeyim dedim.

Spoiler yememek için başka bir yerde yorumları okumadım o yüzden buradan soruyorum. İzlenir mi?


 
ilk sezon gerçekten fikir ve senaryo olarak çok iyi, keşke unutup bir daha izlesem diyebileceğiniz bir yapım fakat 2. sezonda o tat biraz azalıyor konuyu uzatıp bölüm çıkarma derdine düşmüşler bunu hissediyorsunuz. 3. sezonda ise aşırı bozuyor manasız bir şeye dönüşüyor, zorla 1-2 bölüm izleyip bırakıyorsunuz.

ilk sezonu final kaygısı ile değil de deneyim olarak izlerseniz memnun kalırsınız, özgün bir yapım çünkü.
  • carisch  (06.04.24 12:19:17 ~ 12:19:31) 
Dizi izlemek bir surectir. Illa hikayenin iyi bitmesi gerekmiyor, izlerken de bitmeden de keyif almak mumkun. Michael Crichton eseridir aslen, kendisinin yaptigi bir is herhangi bir medyanda okunur izlenir ozellikle bilim kurgu seviyorsak.

(bkz: Michael Crichton)
  • wallcan  (06.04.24 12:19:58) 
ben sıkılıp ilk sezonda izlemeyi bırakmıştım. bence yavaş ilerliyor ve konu günümüzün teknolojisine göre değil. zaten 50 yıl önceki bir senaryo.

ama şuna cevap vermek için geldim
"Final bölümünün puanı ise epey kötü. O kadar izleyip sonunda saçma bir şekilde bağlıyorlarsa izlemeyeyim dedim."

diyelim ki 3-4 sezon çok harika bölümler var. senaryo iyi, oyunculuk iyi, yapım iyi, efektler iyi, her sonraki bölümü merak içinde bekliyoruz. bütün bunlara rağmen final bölümü kötü olunca dizi kötü mü oluyor? o kadar izleyip sonunda saçma bir şekilde bağlıyorlarsa da o dizi iyidir benim gözümde. o kadar güzel bölüm çöpe atılamaz.
  • benarrivo  (06.04.24 12:35:47) 
İlk sezonu izleyin, sezon sonunu final olarak düşünüp gerisini izlemeyin. Tatmin edecektir diye düşünüyorum.


  • psipsipsi  (06.04.24 12:47:41 ~ 12:47:50) 
hayatımda westworld kadar sıkıcı bir şey görmedim. izlenmez.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (06.04.24 15:30:39) 
sadece hopkins icin bile izlenir.


  • gule gule  (06.04.24 18:33:39) 
Lost'un yaşattığı hüsrandan sonra final yapmamış hiçbir diziyi izlemeye başlamıyorum. O yüzden bu şekilde sordum. İlk sezonu izlemek yeterli olacak anladığım kadarıyla, teşekkürler.


  • pispinti  (06.04.24 22:55:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.